Rejser

4 grunde til at holde ferie i Grækenland til efteråret

21. juli 2016 af Redaktionen i samarbejde med NILLES Rejser. Foto: AOP.
AOP
En ferie i Grækenland ER bare fantastisk. Her er smukt, varmt og gæstfrit, og så er det det perfekte sted at rejse til, når de kolde efterårsvinde begynder at suse herhjemme - se de fire vigtigste grunde her.
Fantastiske Grækenland.
Havnen i Chania By, Kreta, ved solnedgang
Den hyggelige havn i Chania By, Kreta. Foto: AOP

Læs også:
Et græsk eventyr

Ta' på ferie i Grækenland til efteråret fordi:

 1. Billigere ferier og færre turister:
  Så snart august er overstået, og hele Europa er tilbage på arbejde, bliver rejserne til Grækenland billigere - og det uden, at det er tale om afbudsrejser.
  En ferie i Grækenland i efteråret betyder også færre turister på hoteller, strande og ved seværdigheder, lokalbefolkningen får synligt mere overskud til dem, der er tilbage. Under højsæsonen arbejder alle hårdt for at turisterne skal få en god ferie, men når efteråret kommer, er der bedre tid til personlig service.
 2. Bad i solopvarmet hav:
  Det græske hav, som er blevet opvarmet af en sydlandsk sol hele sommeren, når årets luneste temperatur mellem sensommeren og efteråret. En god, lang svømmetur er svær at modstå.
 3. Kom med til høst:
  I efteråret høstes de græske vindruer og olivener, og mange steder rundt omkring i Grækenland er både vingårde og olivengårde åbne for besøgende. På Kreta fremstilles den traditionelle snaps, Raki, i efteråret af resterne af de pressede vindruer, og på Rhodos fremstilles Souma på lignende facon.
 4. Nyd et lunt klima:
  Når vi når efteråret, har den græske højsommers intense varme lagt sig. Herfra bliver det køligere, men her er stadig dejligt varmt - også om aftenen. Tag en ferie i Grækenland til efteråret som en vitaminindsprøjtning før den kolde tid herhjemme, så er du (mere) klar til sne og slud.

NILLES arrangerer billige rejser med fantastisk indhold til Grækenland i efteråret. Oplev for eksempel Kreta og Rhodos med erfaren dansk rejseleder, spændende udflugter og tid til opdagelse på egen hånd.

Græske oliven der høstes i efteråret
Udsøgte græske oliven. Foto: AOP

Læs også:
Derfor skal du altid rejse med rejseleder

1 uges solrejse med NILLES til Kreta og Rhodos inkluderer blandt andet:

 • Fly Aalborg-Chania t/r, transfer og mad om bord
 • Gode værelser på hyggelige turisthoteller
 • Halvpension (Kreta)
 • All Inclusive (Rhodos)
 • Mange udflugter
 • Dansk rejseleder

Priser: fra 6.095 kr.
Periode: September og oktober

Læs mere om, og bestil, rejserne til Kreta og Rhodos her

Sponsoreret indhold