Rejser

All Inclusive Light med udsigt over Gardasøen

5. juli 2016 af Redaktionen i samarbejde med NILLES Rejser
AOP
Tag på en ægte livsnyderrejse til Gardasøens dejligste søbred, Salòbugten, hvor både maden, oplevelserne og udsigten over Gardasøen er inkluderet i prisen.
Byen Salò i Salòbugten ved Gardasøen - Rejse med NILLES Rejser

Yndig som en sommerdag smyger Salòbugten sig langs med Gardasøens sydvestlige bred. I modsætning til den nordlige del af Gardasøen er landskabet grønnere her, og søen er så bred, at man kan tvivle på, om man kigger ud over sø eller hav.

Læs også:
Mit billedskønne Toscana - en rejseleders hilsen fra Italiens maleriske provinser

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cypresser og landsbyidyl

Salòbugten er kendt som en smuk, lille bugt, hvor vandet er den skønneste turkis og udsigterne vidunderlige. Elsker du duften af cypresser, er dette stedet for dig, for Salòbugten er også kendetegnet ved hundredevis af slanke cypresser, som nærmest danner en ramme om bugten. Flere små, karakteristiske landsbyer ligger side om side langs bugten, og fælles for dem er, at de alle er utroligt charmerende på den der typisk italienske facon.

Salòbugtens spændende historie

Byen Salò dateres tilbage til 1700-tallet, og herfra stammer den hyggelige gamle bydel med den smukke domkirke som vigtigste seværdighed. På en afslappet spadseretur under palmerne langs den skønne promenade kan du virkelig fornemme den afslappede sydlandske stemning og mærke freden sænke sig, men sådan har det ikke altid været. Salò er også kendt for sin barske fortid som militærstyre. Det var her, med udgangspunkt i Salò, at Mussolini oprettede den såkaldte Salò-republik i 1943, og sporene ses endnu den dag i dag. Diktatoren boede selv lidt nord for Salò i et palads, som i dag fungerer som luksushotel.

Læs også:
Derfor skal du rejse med rejseleder

Mange flere oplevelser venter ved Gardasøen

Lige udenfor byen Salò ligger Gardasøens største ø, den privatejede Isola di Garda. Øen ejes af familien Cavazza, og det er muligt at tage båden over på guidede udflugter. Markedet i Salò er et af de største ved Gardasøen, og her myldrer det med købeglade lokale italienere såvel som turister. Stemingen er livlig omkring boderne, hvor der absolut er mulighed for at lave et kup.

NILLES' udflugter med dansk rejseleder

Rejser du til Salòbugten og Gardasøen med NILLES, får du flere udflugter inkluderet og dansk rejseleder med på hele rejsen. Oplev Venedig, Verona og en skøn sejltur op ad Gardasøen, hvor du blandt andet ser Maria Callas' villa på Sirmione-halvøen.

Rejsen til Gardasøen og Salòbugten inkluderer:

  • Fly Aalborg - Bologna t/r
  • 7 nt. på Park Hotel Casimiro
  • All Inclusive Light
  • Spændende udflugter ekskl. entréer
  • Dansk rejseleder

Pris: Fra 6.995 kr.

Afrejse: August, september og oktober

Læs mere om rejsen til Rügen og bestil her

Sponsoreret indhold