Rejser

Besøg Algarvekysten i vintermånederne

9. oktober 2015 af Karna Bunk-Jensen, Foto: AOP
Med 150 km kyststrækning og en gennemsnitstemperatur på 20 grader i vintermånederne er Europas sydligste hjørne, Algarvekysten, hjem for et enestående dyre- og planteliv – samt selvfølgelig Kulturrejser Europas rejseleder, Malene Rosa. Her får du rejselederens tip til Algarvekysten.
Med Malene Rosa ved Algarvekysten

Mageløse Algarve

På sin gård uden for Faro, mellem olivenlunde og johannesbrødtræer, bor danske Malene Rosa med sin portugisiske mand. Når hun ikke synger i det lokale kor eller cykler på tandem i Algarves smukke landskaber, viser hun Kulturrejser Europas gæster rundt på den kyst, der står hendes hjerte nær: – For mig er Algarvekysten som intet andet sted på jorden. Fra lange sandstrande og små fiskerlejer til de hvide kalkstensklipper, der øjensynligt falder direkte ned i Atlanterhavet. Det er skønt at vise Algarvekysten frem, for kun få kender til området på forhånd, og alle overraskes af naturens skønhed og kystens farverige kultur.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Spis skaldyr og sardiner
Portugiserne er det mest fiskespisende folkefærd i verden, så du kan regne med altid at få serveret helt friskfangede skaldyr og atlanterhavsfisk. Smag specialiteten, grillede sardiner eller prøv den smagfulde dorado-fisk, som kun findes i Portugal. Tip: Oftest vil det være den mest ydmygt udseende restaurant, der serverer dem bedst.

Olhao - den kubistiske by
Som en kontrast til den bløde portugisiske arkitektur står Olhaos firkantede og hvidkalkede huse. Araberne indførte den kubistiske byggestil, hvor der på de flade tage var plads til at dyrke grønsager og tørre frugt og fisk. De oprindelige indbyggere fandt designet så smart, at de i de 800 år, der er gået siden besættelsen, endnu bygger deres huse sådan.

Mageløs marsk
Gå ikke glip af Ria Formosa, et totalfredet vådområde, som består af små laguner og saltmarsker. Tag badetøjet med og hop med på en af færgerne fra Faro, som sejler derud i rutefart. Her kan du bade og samtidig opleve et fugleparadis, hvor de lyserøde flamingoer danser, og hvor storke spiser sig mætte i krebsdyr, der er lige til at hapse, når tidevandet trækker sig tilbage.

Solen skinner 300 dage
Mange portugisere tager faktisk til Algarvekysten for at holde ferie om vinteren, for med 300 solskinsdage om året og et middelhavsklima, som beskyttes af de omkringliggende bjerge, er
vi sikret en behagelig temperatur på 18-20 grader i vintermånederne. Netop derfor vælger mange Algarvekysten til langtidsferie, som også giver den ekstra tid til rigtig at udforske egnen i.

Sådan kommer du til Algarvekysten
Rejs til Algarvekysten med Kulturrejser Europa, og oplev Portugals smukkeste kyst med dansktalende rejseleder. Rejs enten 8 eller 22 dage gennem vinterhalvåret. Velkommen til en solrig vinter!

Algarve langtidsferie – 22 dage
Vinterens langtidsrejser til Algarve kysten inkluderer:
● Fly København – Faro eller Lissabon t/r
● 21 nætter på 4-stjernet lejlighedshotel i Albufeira
● Halvpension med et glas vin til aftensmaden
● Udflugt til Kork-ruten med besøg på fabrik og museum
● Besøg på Loulé-marked
● Udflugt til Cabo de São Vicente, Sagres og Lagos
● Tid til afslapning og oplevelser på egen hånd
● Dansktalende rejseleder
Hvornår? Flere afgange i oktober og november 2015 samt i januar, februar og marts 2016.
Priser pr. person fra: 9.295 kr.

Algarve special – 8 dage
Nyd en solbeskinnet uge i smukke Tavira på Algarvekysten. Rejsen inkluderer:
● Fly København-Faro t/r
● 7 nætter på 4-stjernet hotel i Tavira
● Halvpension samt et glas vin til aftensmaden
● Transport og dansktalende rejseleder
● Udflugt til Sevilla, Faro og Olhao
● Udflugt til Kork-ruten med besøg på fabrik og museum
● God tid til egne oplevelser på Algarve kysten
Hvornår? Flere afgange i november 2015 samt i februar, april og maj 2016.
Priser pr. person fra: 4.995 kr.

Du kan også kontakte Kulturrejser Europa på tlf: 88 33 62 46

Sponsoreret indhold