Rejser

Billigere end at blive hjemme: Dette ved du måske ikke om langtidsferier

9. oktober 2015 af Redaktionen, Foto: AOP
Det kan faktisk koste mindre at rejse ud i lang tid, end det gør at blive hjemme i samme periode. Her fortæller rejsebureauerne, hvordan det kan lade sig gøre.
Langtidsferie ude og hjemme

Kulturrejser Europa chartrer fly i god tid, og de er så gode til at forhandle priser med hotellerne, at de bedste værelser kan købes billigt, når du bor der i lang tid. Det betyder, at du kan købe rejser af høj kvalitet og til en meget lav pris. Det samme gør Tematours, som er eksperter i at finde de bedste hoteller og flyafgange, der matcher. Så kan du selv vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Langtidsferier arrangeres ofte udenfor højsæsonerne. Det betyder, at du betaler de laveste priser – uden at skulle gå på kompromis med sol og varme. Sydens sol luner allerede i det tidlige forår, og der er behagelige temperaturer og sol hele vinteren gennem på De Kanariske Øer.

Tid til flere oplevelser og mere afslapning
På en uges charterferie kan det være svært at få slappet helt af, og du skal have fuld valuta for solstrålerne - hver dag. Tager du på en langtidsferie, har du masser af tid til at nyde solen og få den skønne farve, uden at du hver dag skal stresse ned til poolen for at få en god plads.

Der bliver også tid til flere og større oplevelser a la dem, du ikke kan nå på en almindelig solferie. Uden risiko for at gå glip af timer under solen, kan du på en langtidsferie planlægge længere og mere spændende udflugter - måske sågar med en overnatning eller to.

Sponsoreret indhold