Rejser

Charlotte forelskede sig i Italien: Hernede er jeg en høj blondine

22. september 2016 af Anne Kjøge
Charlotte Sylvestersen havde ikke planlagt at blive italiensk signora, men en sommer for 27 år siden blev hun kastet ud på sit livs eventyr...
Charlotte Sylverstersen flyttede til Italien for 27 år siden, da hun mødte sit livs kærlighed

En slem omgang soleksem spolerede hele Charlottes sommer i 1989, indtil en veninde foreslog, at hun tog med til Milano.

– Dér trænger solen ikke igennem bilosen, mente veninden.

Men hvad solen ikke magtede, klarede en skøn, italiensk mand på få timer: Han trængte helt ind til Charlottes hjerte, så hun aldrig rejste hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elsker Italien

- Min veninde forslog, at jeg tog med til Italien for at besøge hendes tante. Vi ankom med toget ved halv to-tiden om eftermiddagen, og fire timer senere skulle vi have en aperitif med tantens gode ven Sergio. Ham blev jeg gift med!, fortæller den nu 53-årige Charlotte Sylvestersen.

Hun forelskede sig ikke kun i Sergio, men også i Italien. Det er der mange grunde til - men det hjælper selvfølgelig også, at Charlotte bliver fyldt med komplimenter, hvorend hun færdes i 'støvlelandet'.

Læs også: Oplev Bremen i efteråret

- At blive omtalt som høj blondine er da ikke så tosset for sådan en lille, lidt rund og halv-kommunefarvet type som mig! Er der noget at sige til, at jeg elsker Italien?, griner Charlotte.

Vil aldrig hjem igen

Charlotte, der oprindeligt er fra Herning, havde slet ikke planlagt at blive italiensk signora. Men nu 27 år senere, kan hun slet ikke forestille sig at vende tilbage til Danmark.

Charlotte elsker foruden komplimenterne, som hun får fra de italienske mænd, også den italienske stemning, og at man tager dagen lidt, som den kommer. Men som guide i byerne Verona og Milano er hun altid velforberedt.

Læs også: Rejs til Lissabon - Europas San Fransisco

Verona i Italien er en charmerende, historisk by.

Vil du også til Verona?

Rejs med fly fra København til Milano eller Bologna - herfra 1-2 timer med bus eller bil. Kortest fra Bologna. Der er under halvanden times togkørsel mellem Verona og Venedig.

Kulturrejser Europa arrangerer opera-rejser med festmiddag og flere forestillinger i Veronas arena i sommermånederne. Læs mere her!

Sponsoreret indhold