Rejser

Få rejseinspiration med ny App og vind en storbyferie

10. marts 2017 af Karna Bunk-Jensen, foto: Spies m.fl.
Forårets bedste rejsetip må være nyheden om den nye rejseapp, RejsUd. App’en giver adgang til masser af gratis rejseartikler, inspiration til ferien og chancen for at vinde en rejse til London med Spies.
Vind en storbyferie for to til London med Spies: blandt alle, der henter RejsUd-app'en, trækkes der lod om en storbyferie for to til London med Spies til en værdi af 5.000 kr.

Det er dejligt at planlægge ferien og drømme om alle de steder, der skal opleves. Storbyferie, daseferie eller krydstogt – uanset, hvilken slags ferie du drømmer om, så ved vi, hvor du kan finde inspiration til den.

RejsUd er en ny dansk app, som samler rejseartikler og fif til ferie og fridage i ét stort rejseunivers, som kan opleves på din smartphone og tablet.

App’en er gratis, og artiklerne kan læses når som helst, du har tid og lyst.

RejsUd er et rejseunivers til mobil og tablet, hvor du finder inspiration til din næste ferie.

Hyg dig med rejseguides til alle de bedste rejsemål i Europa med masser af sol, forslag til forlængede weekender og rejseoplevelser, som selv det fladeste feriebudget kan være med på – lige fra Langeland til Nordkap.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vind en storbyferie med SPIES

Alle, der downloader RejsUd til smartphone eller tablet, kan deltage i konkurrencen om en storbyferie for to til en værdi af 6.000 kr.

Rejs f.eks. til London og oplev Big Ben, Tower Bridge, de fine, røde dobbeltdækkere og mange mange flere! Udforsk Londons hyggelige kvarterer og gå på opdagelse i byens utallige skønne butikker efterfulgt af en drink på en af de hyggelige pubber langs Themsen. Rejsen er med SPIES.

I RejsUd-appen finder du også en konkurrenceside, hvor du kan deltage i konkurrencen om en storbyferie i London fra Spies til en værdi af 5.000 kr.

Sådan downloader du app'en:

1. Gå ind i App Store eller Google Play.

2. Skriv RejsUd i søgefeltet.

3. Tryk hent og vent, mens app’en downloades.

4. Tryk på RejsUd-logoet, der er dukket op på din skærm. Nu åbnes RejsUd, og du kan gå på opdagelse i artiklerne eller deltage i konkurrencen.

Sponsoreret indhold