Rejser

La Manga Club: Her er selv palmerne slanke

16. juli 2017 af Karna Bunk-Jensen Foto: La Manga Club og Katharina Lindevig Kjøge - Opdateret af Caroline Wigdal
La Manga Club
For rejsejournalist Karna Bunk-Jensen plejer ferie at være lig med isvafler og stilstand. Så let slipper hun ikke denne gang, hvor rejsen går til det spanske sportsresort, La Manga Club.
Resortet La Manga Club i Spanien
Annonce

La Manga Club - aktiv ferie

Velkommen til La Manga Club’ står der skrevet med svungen skrift ved indgangen til resortet, så det føles som et lille hjørne af Danmark, der endnu ikke er blevet opdaget. Jeg befinder mig dog i Sydspanien, hvor jeg skal teste den sunde ferieform, som bliver mere og mere populær.

Porten svinger op, og taxaen fortsætter ned ad den lange palmeallé. Selv palmerne er slanke her – det lover godt. Golfbilerne suser henover perfekt trimmede plæner i dalen, vi kører igennem, og op ad bjergskråningerne snor sig hvidkalkede landsbyer af feriehuse i typisk, spansk hacienda-stil.

Dalen er omgivet af frodigt naturreservat, og vejen, vi kører på, ender smukt ved Middelhavets kyst og stranden La Cala. Inden havet begynder er det swimmingpools og tennisbaner, der fylder landskabet.

Swimmingpools på La Manga Club
La Manga Club

Rejs til La Palma og udforsk den smukke natur

Fitness for første gang
Jeg hopper op på løbebåndet – det ved man da, hvad er – og nyder udsigten til bjergene og kysten, imens jeg lunter på stedet.

Da eftermiddagen er ovre, har jeg løbet, klatret og roet uden rent faktisk at komme nogen vegne. Derfor føles det også en lille smule skørt, at en chauffør fra resortets shuttleservice står standby et sted og venter på at give mig et lift videre. Man får jo (næsten) dårlig samvittighed.

På løbebåndet i La Manga Club
Katharina Lindevig Kjøge

Elastisk fantastisk
Den arkitekt, der har fundet på at placere en spa i forlængelse af fitnesscenteret, fortjener stående applaus.

For trætte muskler findes der intet bedre end at ligge i blød i et boblebad, og fra baderummenes panoramavinduer er der udsigt til havet og Mar Menor, som er Spaniens største, naturlige saltvandslagune.

På det 2000 kvadratmeter store spaområde findes et væld af bassiner og saunaer, og jeg kan sågar komme til frisør, men jeg nøjes med en massage.

Den ømme flynakke og de trætte træningsben bliver æltet godt og grundigt igennem af Lola, der tager fat, så jeg vrider mig på briksen.

Sådan finder du billige langtidsrejser

Om La Manga Club
Der er flere muligheder for at bo på La Manga Club – en af de mere budgetvenlige er at leje en lejlighed til fire personer fra 1.115 kr. pr. nat og få fri adgang til spa, fitness- og sportsområder. Læs mere på lamangaclub.com

La Manga Club ligger knapt en times kørsel fra Alicante i Sydspanien. Flyv til Alicante fra ca. 700 kr. tur/retur med Norwegian fra Kastrup og Billund.

Du kan også rejse med Beach Tours, der arrangerer ferier på La Manga Club året rundt. Se mere på beachtours.dk

Sponsoreret indhold