Rejser

Mit mageløse Madeira

28. august 2015 af Karna Bunk-Jensen
Livet leves for fuld udblæsning på Madeira, og for Igor Mouro, der er rejseleder for Kulturrejser Europa, var mødet med den portugisiske ø kærlighed ved første blik. Nyd en smagsprøve på Madeira, når Igor fortæller dig alt det, du ikke vidste om øen, der er blevet hans andet hjem.

Rejseleder på Madeira for Kulturrejser Europa, Igor Mouro, 51 år, fra København.

Mellem Afrika og De Kanariske Øer ligger Madeira og soler sig. Selv er jeg portugiser, og som rejseleder på Madeira for Kulturrejser Europa – med masser af rejser til øen med de dybe dale og høje bjerge – er den nærmest blevet mit andet hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her findes en fuldstændig enestående natur og en gammel, fredet urskov, som den yngre generation er meget opmærksom på at bevare. De lokale frivillige bruger en stor del af deres fritid på atholde naturen ren.

BRANDKORPSET HJÆLPER GANGBESVÆREDEDen lokale politik, som jeg beundrer, hedder, at alle skal kunne bruge skoven. Således kan enhver, der har svært ved at klare turen selv, ringe til det lokale brandkorps og få gratis hjælp af øens brandmænd. Den ret så specielle service gælder både for lokale og turister, bare man ringer 24 timer i forvejen. Også svagtseende og blinde skal kunne færdes i skoven, og derfor er en af vandreturene lavet til blinde.

VILDE ORKIDÉER OG GAMMEL LAURBÆRSKOVDet første, de fleste lægger mærke til, når de kommer til Madeira, er den farvestrålende, tropiske flora, der vokser frem på hver en solbeskinnet plet. Orkidéer, papegøjeblomst, hibiscus og hawaiiblomst vokservildt i skoven, men husk at kigge op og beundre trækronerne, for det er her, miraklet findes!
Ud af øens knap 800 kvadratkilometer er mere end 20 procent dækket af oprindelig laurbærskov, laurisilva, som er på Unescos Verdensarvliste. Urskoven er den eneste i verden af sin slags, og her lever mange dyre- og plantearter, som ikke findes andre steder i verden.

SÅDAN KOMMER DU TIL MADEIRAFlyv med Kulturrejser Europa fra København til Madeira.
Hvornår: Afrejse i august, september og oktober
Hvad er inkluderet: 8 dage, hotel, morgenmad og flere middage samt mange udflugter med dansktalende rejseleder.
Priser pr. person: fra 5.995 kr.
Læs mere, og book på: http://www.kulturrejser-europa.dk/portugal/eu/madeira-special eller ring til Kulturrejser Europa på tlf. 88 33 62 46

Sponsoreret indhold