Rejser

Rejs til Grækenland - Det græske ø-eventyr

27. januar 2016 af Karna Bunk-Jensen i samarbejde med Nilles Rejser, Foto: AOP
Nilles tager dig med til Grækenland og fire perler i det græske øhav – hvilken er DIN favorit?
Rejser til Grækenland: Rejs med Nilles Rejser til det græske ø-hav

Rejsefortælling om Grækenland:

Grækenlands øer er jo evigt populære, og det er ikke uden grund. Her er et skønt klima, fantastiske strande og en autentisk charme, som ligefrem kan smages i det gode, græske køkken. Tilføj så en imødekommende lokalbefolkning og sublime muligheder for at komme ud og opleve kulturen, og du har intet mindre end et ferieparadis! Efter mine 7 år som destinationschef i Grækenland er der ingen tvivl for mig om, at de fire øer, som du skal møde i artiklen, er Grækenlands absolut skønneste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Korfu: Romantik og vandreture
”Enten forelsker man sig i Korfu – eller på Korfu”. Sådan lyder i hvert faldt et af ordsprogene, som beskriver øen. Et andet henviser til Korfu som Den Grønne Ø, for her finder man nogle af Grækenlands frodigste landskaber med vilde cypresser og olivenlunde, som ofte er flere hundrede år gamle. I 2001 åbnede vandreruten, The Corfu Trail, som snor sig gennem øens grønne bakker fra nord til syd, og her er det ikke ualmindeligt at støde på fortidslevn fra både spartanske, romerske og italienske besættelser. Når du ikke er ude og opleve øens mange seværdigheder, kan jeg anbefale at dase på de perfekte, hvide sandstrande med azurblåt vand, som Korfu er berømt for.

Korfu fra 5.595 kr. - All inclusive
● Spændende udflugtspakke
● 7 nætter på strandhotel med pool og restaurant
● Værelse med balkon/terrasse
● Fly Aalborg – Korfu t/r inkl. mad
● Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

Kreta: Strand og byliv
Hvorfor vælge mellem strand og by, når du kan få begge? På Kreta, der er Grækenlands største ø, kan du kombinere afslapning på stranden med fremragende shopping i øens hovedstad, Iraklio. Vaskeægte ø-kultur og middelhavsidyl får du i Chania, der er øens andenstørste by. I den gamle bydels krogede gader, hvor de hvidkalkede huse ligger tæt, føler man, at tiden er gået i stå. Spadser en tur langs den maleriske havnepromenade, som oplyses af lanterner, når mørket falder på. Flere af byens søde taverner ligger også her, hvor det er oplagt at nyde en kold ouzo akkompagneret af udsigten over Middelhavets blå.

Kreta fra 6.095 kr.
● Græsk aften med musik og dans
● Spændende udflugtspakke
● 7 nætter på hotel med pool og restaurant
● Værelse med balkon/terrasse
● Morgenmad alle dage
● Flere frokoster og middage med vin
● Fly Aalborg – Chania t/r inkl. mad
● Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

Læs også: Charme og varme på Costa del Sol

Zakynthos: Natur og middelhavskøkken
Det er ikke sikkert, at du har hørt om Zakynthos, for denne smukke, lille vulkanø med de kilometerlange hvide sandstrande er en af Middelhavets oversete skatte. Med sine grønne, vulkanske landskaber byder Zakynthos på et autentisk og velsmagende middelhavskøkken, hvor mange af råvarerne, der serveres, er dyrket i øens frugtbare vulkanjord og fisket i havet omkring. Oliven, tomater, appelsiner, citroner, mandler, oliven og sågar også kartofler vokser på Zakynthos, som med sin usædvanligt frodige natur også er hjemsted for et rigt dyreliv. Sejl ud til Laganabugten, som er en beskyttet marinepark, for her er der mulighed for på nært hold at se blandt andet de sjældne, store havskildpadder, som yngler her. Det er en kæmpe oplevelse at se de imponerende havdyr i deres naturlige element.

Zankynthos fra 6.495 kr. - All inclusive
● Spændende udflugtspakke
● 7 nætter på hotel med pool og restaurant
● Værelse med balkon/terrasse
● Fly Aalborg – Zakynthos t/r
● Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

Rhodos: Sol og historie
Med sin fordelagtige placering som nabo til Tyrkiet er Rhodos et af danskernes foretrukne rejsemål. Det skønne middelhavsklima, du finder her, byder på ikke færre end 300 solskinsdage om året, og regn forekommer stort set ikke i forårs- og sommerperioden. Tilbring de lune dage på Rhodos langs den 250 kilometer lange kyststrækning, hvor den ene smukke strand afløser den anden, og besøg den berømte, hvide by fra antikken, Lindos. Fra hovedbyen Rhodos kan du snuppe en dagsudflugt til Tyrkiet med sejlbåd eller slentre en tur igennem den velbevarede, gamle bydel, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Rhodos fra 6.495 kr. - All inclusive
● Spændende udflugtspakke
● 7 nætter på strandhotel med pool og restaurant
● Fly Aalborg - Rhodos t/r inkl. mad
● Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

Kunne du tænke dig at rejse med Nilles Rejser til skønne Grækenland? Læs meget mere om hver enkelt tur, og book din egen rejse her!

Læs mere om, og bestil, rejserne til Kreta og Rhodos her

Sponsoreret indhold