Rejser

Sådan finder du billige langtidsrejser

30. december 2015 af Karna Bunk-Jensen i samarbejde med Kultur Rejser Europa, Foto: AOP
Hvordan kan langtidsrejser i tre, fantastiske uger på Solkysten med hotel og halvpension kun koste 7.995 kr.? Her giver direktør for Kulturrejser Europa, Mikkel Blom, forklaringen.
Billige langtidsrejser på solkysten

Mikkel har været i rejsebranchen i 20 år, og som direktør for Kulturrejser Europa har han efterhånden besøgt alle Kulturrejser Europas rejsemål. Han er nemlig selv med til at producere rejserne, og når det gælder langtidsrejser, er det vigtig for ham, at kvaliteten er i top – selv om prisen er i bund.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvordan bliver langtidsrejser så billige?

Lige fra flybilletterne til hotelværelserne og udflugterne, der er inkluderet, handler det for os om at bruge vores ekspertise og netværk til at forhandle os frem til nogle rigtig gode tilbud på vegne af vores gæster, som de ikke ville kunne opnå alene. Det kan vi gøre, fordi vi rejser flere sammen, og fordi vi rejser uden for højsæsonen. Her vil hoteller såvel som flyselskaber gerne have solgt alle pladser. Det gør sig også gældende ved udflugter og restaurantbesøg, hvor vi kan lave gode aftaler med de lokale, som sikrer de bedste oplevelser til fordelagtige priser.

Læs også: Langtidsrejser - billigere end at blive hjemme

Hvorfor bruge et rejsebureau?

Langtidsrejser arrangerer vi kun på destinationer, vi som rejsebureau har stor erfaring med. Vores rejseledere er eksperter i netop de destinationer, de er tilknyttet, og de sørger for, at du får den bedste service. Når du er af sted på ferie i tre uger eller mere, er det ekstra vigtigt, at hotellet er i top, men hvad mange ikke ved, når de booker et hotel hjemmefra, er, at nogle hoteller lukker delvist ned i lavsæsonen – og det er jo en stor skuffelse, hvis poolen er tømt for vand ved ankomsten! Vi stiller store krav til hotellerne, og hvert hotel besøges en til to gange årligt af en rejsekonsulent, som tjekker op på, at kvaliteten og faciliteterne stadig er tilfredsstillende – året rundt.

Få gode tilbud på langtidsrejser her >>

Hvor skal man tage hen på langtidsrejser?

Der er meget, der skal tages i betragtning, når den perfekte destination for en langtidsrejse skal findes. Noget, der især er vigtigt for os og vores gæster, er lokalmiljøet og antallet af solskinstimer. Områder som Algarve, Lissabonkysten og Andalusien er vores favoritter, fordi der er lunt, frodigt og livligt året rundt. Det betyder, at du kan spadsere en tur i skjorteærmer i januar måned langs strandpromenaden, imens du får en sms om, at indkørslen derhjemme lige er blevet ryddet for sne. Her bor du ved havet, men er samtidigt tæt på storbyen, for Lissabon, Sevilla eller Malaga er ikke langt væk.

Hvad bruger man tre ugers ferie på?

Lige, hvad man har lyst til! Inkluderet i vores langtidsrejser er flere spændende udflugter med vores dansktalende rejseledere, men vi kan også guide til oplevelser på egen hånd, hvor man rigtigt kan komme ud og nyde lokalmiljøet. Og så skal der naturligvis være masser af tid til at dase på stranden og ved poolen!

3 forskellige desinationer til langtidsrejser i januar, februar og marts

Langtidsrejse i Andalusien
- Fly København el. Aalborg-Málaga t/r
- 21 el. 28 nætter på 4* hotelværelse med balkon
- Halvpension med et glas vin
- Flere ud ugter
- Transport ifølge program
- Dansktalende rejseleder
22 dage fra 7.995 kr.

Se mere her

29 dage fra 10.995 kr.

Se mere her

Langtidsrejse i Algarve
- Fly direkte fra København-Faro eller Lissabon t/r
- 21 nætter i 4* hotellejlighed
- Halvpension med et glas vin
- Flere ud ugter
- Transport ifølge program
- Dansktalende rejseleder
22 dage fra 9.295 kr.

Se mere her

Langtidsrejse på Lissabonkysten
- Fly København-Lissabon t/r
- 21 nætter i 4* studio med balkon og havudsigt
- Morgenmad
- Flere ud ugter
- Transport ifølge program
- Dansktalende rejseleder
22 dage fra 9.495 kr.

Se mere her

Fik du også lyst til at flygte fra vinteren? Så læs mere om langtidsrejser og book din egen rejse lige her!

Få råd til lidt mere, med en rabatkode til Hotels er der store besparelser på lige den rejse du ønsker dig – Find den her: klik her

Fandt du ikke de langtidsrejser, du søgte?

Sponsoreret indhold