Rejser

Velkommen til Downton Abbey

20. november 2016 af Rejseredaktionen, fotos: Kulturrejser Europa
Rejs til England og oplev Highclere Castle – bedre kendt som Downton Abbey i tv-serien af samme navn og besøg den hyggelige landsby, Bampton, hvor meget af tv-serien er optaget. Rejsen tager dig også til Windsor Castle, Englands smukkeste by og meget mere...
Rejs til England og besøg Downton Abbey

Kom indenfor på Downton Abbey

Tænk, hvis du kunne være gæst hos Lord og Lady Grantham fra den flotte tv-serie, Downton Abbey? Det kan du næsten…

På denne rejse er du garanteret entré på Highclere Castle, også kendt som Downton Abbey fra den populære tv-serie. Selvom tv-seriens Downton Abbey ligger i det nordlige Yorkshire, går turen til det idylliske, grønne Hampshire i Sydengland, når du skal besøge Highclere Castle, hvor grev og grevinde Carnavon bor.

Kom indenfor på Downton Abbey og se de smukke rum
Kom inden for på Highclere Castle, bedre kendt som Downton Abbey.

Hvor er Mr. Carson?

Man forventer næsten, at butleren, Mr. Carson, står klar i sit stiveste puds og tager imod de besøgende foran den majestætiske, gule bygning. I stedet byder en smilende guide indenfor til et helt unikt besøg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gå på opdagelse i Downton Abbeys smukke rum fra den imponerende hall til biblioteket med tusindvis af bøger fra gulv til loft og de fine røde møbler, der så ofte har været samlingspunkt for familien Crawley i tv-serien.

Se den elegante dagligstue med irgrønt silketapet, musikværelset og gå op ad den kæmpestore egetræstrappe til soveværelserne. Turen fortsætter i Bampton, der i serien agerer den fiktive landsby, Downton, hvor mange af seriens scener er optaget.

Læs også: Rejser med mysterier og mordgåder

Får og filmstjerner

Rejsen tager dig desuden til området Cotswolds, som er udnævt til ”Area of Outstanding Beauty” – og her er da også virkelig smukt. Med bølgende, grønne landskaber fyldt med får, der græsser og små landsbyer med fine, honningfarvede huse, er det total idyl.

Og så kan man måske spotte kendisser. Kate Moss, Hugh Grant og Stella McCartney (bare for at nævne et par stykker) bor i hvert fald i det dejlige område.

Oplev ægte landsbyidyl i Cotswolds
Oplev ægte landsbyidyl i Cotswolds i det sydlige England.

Englands måske smukkeste by

Der er også tid til afslapning i Englands måske smukkeske by, Bath. Byen, der er grundlagt af de gamle romere, ligger ovenpå naturlige kilder, og det mineralholdige vand strømmer stadig op gennem jorden.

Nyd et par dejlige dage med besøg i de velbevarede romerske bade og en afternoon tea inden Windsor Castle, Stonehenge, Oxford eller nogle af de andre kulturelle højdepunkter kræver din opmærksomhed.

Rejs til Sydengland med Kulturrejser Europa

Afrejse i juli og august 2017 (fra København eller Aalborg).

Tag med på rundrejse i Sydengland. Rejsen er inklusive fly fra København eller Aalborg til London t/r, overnatninger i Bath og Cotswolds, garanteret entré på Highclere Castle, mange andre spændende udflugter, dansktalende rejseleder og meget mere.

Sponsoreret indhold