Kultur

Remi tvangsfjernet fra Natacha Nikita

10. januar 2012 af Redaktionen
- Jeg er dybt ulykkelig over kommunens beslutning og forstår den slet ikke. Jeg elsker min søn over alt på jorden og vil gøre alt for at få ham igen, siger Natacha Nikita.
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

Den 20-årige Natacha Nikita oplever lige nu enhver mors værste mareridt. Onsdag i sidste uge fik den unge pige fra tv-serien De unge mødre fjernet sin et år gamle søn, Remi, af kommunen. Det skriver B.T.

- Jeg er dybt ulykkelig over kommunens beslutning og forstår den slet ikke. Jeg elsker min søn over alt på jorden og vil gøre alt for at få ham igen, siger Natacha Nikita til avisen.

Forlovet og gravid
Natacha Nikita var bare 18 år, da hun blev forlovet og gravid med en tyrkisk tjener under en ferie i Alanya. Kort tid efter ville faren dog hverken have noget med Remi eller Natacha Nikita at gøre. Derfor er den nu 20-årige kvinde alene om sin lille søn.

Siden 2010 har Natacha Nikita været en del af 'De unge mødre', og allerede tilbage i foråret 2011 var Albertslund kommune bekymret for hendes evner som mor.

Tre indberetninger
- De mener, at jeg skal lære at være en rigtig god mor. Men jeg mener ikke, at det er nødvendigt at have en kontaktperson en dag om ugen i tre timer, forklarede hun den gang til Ekstra Bladet.
Albertslund kommune fik hele tre indberetninger på Natacha Nikita. Hverken sundhedsplejersken, sygehuset og hendes egen bror mente, at den unge mor passede sin søn ordentligt.

Derfor skrev kommunen blandt andet et brev til Natacha Nikita, hvor de tilbød hende konktaktpersonen.

- Efter at have læst brevet fra kommunen, hvor der stod, at jeg skulle lære min mor-rolle at kende, så fik jeg et føl på tværs. For der er altså ikke noget galt med min mor-rolle, for så ville Remi slet ikke være så udviklet, som han er, sagde den unge mor til Ekstra Bladet.

Flyttede til Jylland
I august måned forlod Natacha Nikita Albertslund og flyttede i stedet til Vamdrup sydøst for Kolding - ifølge B.T. fordi kommunen igen var bekymret for Remis velbefindende. Den jyske kommune deler tydeligvis bekymringen og har siden december undersøgt Natacha Nikita og hendes lille søn.

-Vi laver alle fejl, men jeg kan ikke se, at jeg kunne have gjort noget bedre for min søn. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er en god mor, siger Natacha Nikita til B.T. i forbindelse med tvangsfjernelsen og ønsker ikke at udtale sig yderligere på grund af den retslige tvist, der venter om lille Remi.

Fire børn fjernet
Natacha Nikita er den fjerde mor fra 'De unge mødre', der får fjernet sit barn. Samme dag som Remi blev fjernet, fik Hannah Melissa fra serien fjernet sin datter, Cecilya.

Kilde: Ekstra Bladet

Sponsoreret indhold