Kultur

Sådan får Singlelivs Stephanie Star sin hvepsetalje

7. februar 2013 af Karin Heurlin / Foto: Covermodel.dk - Privat Foto
Stephanie Star afslører her, at hun ikke kommer sovende til sin krop. Nok er brysterne ikke ægte, men den lille talje og de stramme balder er noget, hun hver dag yder en indsats for at passe på.
Stephanie Stars vilde talje
Stephanie Stars vilde talje

Barmen med de 800 milliliter silikone i hvert bryst har Stephanie Star købt sig til. Det er ingen vist i tvivl om. Men resten af Stephanie Stars imponerende krop med hvepsetalje og stålbalder er ren og skær sund kost, ihærdig træning og naturligvis en pæn portion gode gener.

Det er meget svært at se på den tidligere Singlelivs-deltager, at hun faktisk er 45 år og mor til en teenager. Men hun kommer heller ikke sovende til sin flade mave og dellefri krop. Som Stephanie Star siger:

- Jeg er født med en slank krop, men jeg arbejder hårdt for at bevare den.

LÆS OGSÅ: Stephanie Star blev forladt af sin mor som spæd og endte på børnehjem

Stephanie Star: Kosten er nøje gennemtænkt og planlagt

- Jeg starter dagen med en shot MKO-olie, som er en økologisk koldpresset olie. Det er så godt for mig og gør, at min krop kommer i balance, og at jeg optager næringsstofferne fra maden bedre. Jeg kan også se, at olien er god for min hud. Og så giver den mere sexlyst, griner reality stjernen, Stephanie Star, som dyrker sin krop ligeså ihærdigt, som hun har gået på jagt efter kærligheden i Singleliv på Kanal 4.

Endnu har hun ikke fundet den eneste ene på trods af, at hun ikke mangler hverken ægteskabstilbud eller frække muligheder. Til gengæld har hun i det sidste halve år fundet en kostretning, som har givet hendes kropsfølelse et pift op.

Sådan spiser Stephanie Star

Morgen:
- Tidligere spiste jeg mysli, men det er jo det rene mel og sukker og gør ikke noget godt for mig. Nu spiser jeg frugt med speltflager og skummetmælk. Det virker for mig.

Formiddag:
- Efter træning drikker jeg en proteinshake og spiser noget frugt.

Frokost:
- Jeg elsker hjemmebagt rugbrød med lidt laks, vegetarpostej og masser af grøntsager.

Eftermiddag:
- Frugt og vand.

Aftensmad:
- Jeg er jo italiener og elsker at lave mad. Ofte er det en økologisk grov pasta med for eksempel en fiske tomatsovs, som har stået og simret. Og så en masse grøntsager.

Ingen døde dyr i maven

- Jeg er holdt op med at spise kød. Jeg ved godt, at man kan få fine økologiske landkyllinger og alt muligt andet. Men kød er jo stadig døde dyr, som vil ligge og rådne i maven, siger Stephanie Star og fortsætter: Jeg synes, jeg har fået en meget lettere følelse i kroppen, efter jeg er stoppet med kød, siger Stephanie, som sørger for at få masser af linser og bønner for at dække sit proteinbehov. Og så spiser hun helst seks gange om dagen for ikke at gå sukkerkold.

Hun har nemlig brug for masser af næring for at have benzin nok til sin hverdag, hvor pulsen gerne kommer op mere end to timer dagligt.

LÆS OGSÅ: Forelsket Kit fortryder Singleliv

Stephanie Star træner flittigt

- Jeg træner fra mandag til mandag i Fitness World. Helst om morgenen, fordi der er mest ro. Først 45 minutter fitness for mig selv og så en time på et hold som for eksempel "Stram op". Jeg skifter hver dag mellem forskellige muskelgrupper, men mavemusklerne træner jeg hver eneste dag. Når jeg er færdig drikker jeg gerne en proteinshake, ligesom jeg selvfølgelig drikker masser af vand dagen igennem, siger Stephanie Star, som ikke ligger skjul på, at hun også seksuelt holder sig aktiv.

- Det seksuelle er også meget vigtigt for mit velvære. Jeg har en skøn, lækker og fræk elsker, som jeg mødes med, når det passer. Det er skønt, selvom han godt ved, at det stopper, når jeg møder en fast partner, siger Stephanie Star.

Stephanie Star: Den kvindelige Ole Henriksen

Det er ikke kun for at være tilfreds med sit eget spejlbillede, at Stephanie Star bruger så meget tid på at leve sundt. Hun er ikke i tvivl om, at hendes gode form er skyld i, at hun oftest er glad, positiv og fuld af energi. Eller som hun siger:

- Jeg er jo den kvindelige udgave af Ole Henriksen, siger Stephanie Star.

LÆS OGSÅ: Brian fra Singleliv måtte vælge abort

Mental opladning er vigtig

Den slanke blondine har været igennem meget i sit liv. Sidste år mistede hun til sin store sorg sin bror til kræften, og hun føler, at hendes fysiske styrke er med til at give hende styrke mentalt. I det hele taget er det meget vigtigt for Stephanie Star at have det mentale med. Derfor har hun brug for at slappe helt af engang imellem.

- Det er vigtigt med nogle hviledage, hvor jeg slapper af med en god bog eller en film. Afslapning er ekstremt nødvendigt, når kroppen skal bygges op. Og så sørger jeg for tit at forkæle mig selv med behandlinger. Jeg elsker at gå i Mirage Spa i København, siger Stephanie Star, som også holder på, at der skal være plads til det syndige.

Stephanie Star elsker kager

Hun kunne aldrig finde på at sige nej til et glas champagne eller vin. Og så elsker hun en god kage.

- Slik siger mig ikke noget. Men jeg kan gå amok i kage. Og jeg elsker også at spise på en god thai restaurant. Så må jeg bare løbe en tur næste dag.


Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre i galleriet nedenfor, og læs mere om hvad du kan forvente af sæson 16, når De unge mødre ruller over skærmen på Kanal 4!

Sponsoreret indhold