Kultur

Sådan gik det Natasja Brämer

3. december 2013 af Nina Sommer
Det er tre år siden, at Natasja Brämer Tulstrup Holm tonede frem på skærmen i De Unge Mødre, men det har langt fra været kedeligt for den nu 23-årige mor.
Foto: Lars Horn
Foto: Lars Horn

 

Natasja har nemlig udvidet familie med yderligere tre børn foruden 6-årige Lukas. Datteren Matilde er nu 3 år, Markus er 2 år, og lille Lærke er bare ni måneder, men ifølge den glade mor, så er det også slut med flere børn.

- Det er jo nogle fantastiske børn vi har, men vi vil også gerne stoppe, mens legen stadig er god, griner Natasja, der i dag kan kalde kæresten Daniel for sin mand.


Louise Papanicolas: Martin ændrede mit liv


Romantisk bryllup
- Ja, han var nede på knæ, og vi blev gift "7-9-13". Det var rigtig romantisk, fortæller Natasja, der er flyttet fra Hobro til en lille by nær Løkken i Nordjylland.

Efter at Natasja og Daniel viste deres liv frem i programmet fik de flere negative kommentarer omkring sønnen Lukas. Ofte fremstod han ustyrlig og uopdragen, hvilket dengang gjorde den unge mor ked af det. Men i dag har Natasja fået en forklaring på sønnens til tider voldsomme opførsel.


Louise Brylle smed 38 kilo

Min søn er syg
- Vi fik udredt Lukas, og det viste sig, at han havde ADHD. Så det var faktisk en lettelse, da vi endelig fik en diagnose på ham. I dag får han medicin, men han har meget brug for strukturerede rammer og ro, forklarer Natasja, der stadig tre år efter, at hun medvirkede i De Unge Mødre, bliver genkendt på gaden.

- Man troede nok, at man lige så stille ville forsvinde, men jeg kan se på Facebook, at der stadig er flere, der skriver om mig. Der var blandt andet en, der skrev, at hun havde set mig i Bilka. Jeg kunne ikke lade være med at grine, for ja, jeg skal selvfølgelig også handle ind, og så spændende er det vel heller ikke, forklarer Natasja, der er ved at færdiggøre HF på VUC.

 

Sponsoreret indhold