Kultur

Sådan kom Amanda Sisse over sorgen

16. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Morten Mejnecke
Tilbage i efteråret mistede Amanda Sisse Glæsner sin nære veninde. Roxane blev ramt af kræft. En sygdom, der på under et år kostede Roxane livet. Hun blev bare 24 år. Først nu er Amanda Sisse ved at komme sig over chokket og sorgen.

Amanda Sisses stemme bliver lidt lavere. Hun taler knap så hurtigt, da hun til Ude og Hjemme fortæller om den dybe sorg og det store chok, hun blev ramt af, da en af hendes rigtig gode veninder, Roxane, døde i september.

Syg af kræft

-Jeg har kendt hende i lang tid. For år tilbage hjalp jeg 7-Eleven, da de skulle åbne en stribe butikker op langs kystbanen. En af dem, jeg lærte at kende i den forbindelse, var Roxane, der var fra Rungsted Kyst, fortæller Amanda Sisse, 22.

LÆS OGSÅ: Vi skulle giftes til sommer

De to piger svingede godt sammen, og blev hurtigt mere end bare kollegaer. Så meget desto mere var det chok for alle - og for Amanda Sisse, da Roxane blev syg af kræft.

Dybt tynget af sorg

-Alle håbede selvfølgelig, at hun skulle komme sig. Men sådan gik det ikke. Hun havde ikke engang været syg i et år, da hun døde. Hun blev kun 24. Det var forfærdeligt, siger Amanda Sisse.

LÆS OGSÅ: Nadjas fantastiske bryllup

Amanda Sisse var dybt tynget af venindens død. Til sidst kunne hun ikke bære det alene. Amanda Sisse besluttede at gå til clairvoyant for at få bearbejdet sine følelser. Hun valgte at gå til Line Damkjær.

Åndelig kontakt

-Det har virkeligt hjulpet. Jeg fik en åndelig kontakt med Roxane gennem Line. Jeg oplevede, at Roxane talte til mig gennem Line. Hun talte med det helt rigtige tonefald, rakte hænderne ud mod mig og det var som at få et knus af Roxane. Det hjalp mig virkelig meget.

Amanda Sisse roser Line Damkjær højt.

LÆS OGSÅ: Min kæreste hjalp mig igennem

-Line er dygtig, professionel, og ikke mindst en super rar og dejlig kvinde at være i selskab med. Man tør trygt overlade sig selv i hendes hænder, skriver Amanda Sisse på sin blog.
-Hun hjalp mig også med andre ting. Hun har lært mig at spise rigtigt, så jeg holder mig fra den dårlige mad.

William skaber glæde

På samme måde har den clairvoyante bragt mere glæde ind i Amanda Sisses liv. Hun forklarede hende nemlig, at det bedste, man kan gøre for sine kære, er at koncentrere sig om at være glad. At gøre de ting man kan lide og som skaber glæde. For det breder sig som ringe i vandet.

Og det er også kommet Amanda Sisses søn, William, 3, til gode. For hvis Amanda Sisse skal have det rigtig sjovt. Skal skabe rigtig meget glæde omkring sig, så skal det først og fremmest være sammen med William.
Sponsoreret indhold