Kultur

Sarona fra Singleliv: Samuel stalker mig

9. juli 2013 af Redaktionen. Foto: Morten Mejnecke.
Samuel Frey Wegener fra Singleliv blev i marts måned idømt tre måneders fængsel for vold mod ekskæresten Sarona Quist. Nu føler Sarona, at Samuel stalker hende.

Vrede sms'er, utryghed og chikane i form af anonyme anmeldelser til offentlige instanser om omsorgsvigt, skattesnyd og socialt bedrageri er blevet en del af Saronas hverdag. Siden hun anmeldte Samuel for vold, har han ikke villet lade hende være.

- Det har været slut imellem os siden oktober, men Samuel vil bare ikke indse det. Vi forsøgte at blive ved med at se hinanden. Men nu har jeg sagt helt stop, og det forstår han ikke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se de søde billeder af Singleliv-parret, fra da de stadig var forelskede i galleriet nederst

Samuel dømt for vold mod Sarona

- Vi har ikke set hinanden i en måned, men han sender hele tiden sms'er, hvor han beskylder mig for at være ham utro. Det er jo vanvid, når vi ikke er sammen, fortæller Sarona.

Hun og Samuel var i retten i marts i år, da sagen om en voldelig episode imellem de to skulle dømmes. Her indrømmede Samuel, at Sarona gjorde ham hidsig, og at han havde været for voldelig den aften, han havde tæsket hende.

Samuel er dømt for at nikke Sarona en skalle og tage kvælertag på hende, hvorefter han hev hende omkuld på græsset foran opgangen, da hun flygtede fra sin lejlighed. Han afsoner sin dom med en fodlænke, og han har ikke ønsket at udtale sig til Ude og Hjemme.

LÆS OGSÅ: Samuel og Sarona har altid måttet kæmpe for kærligheden. Læs hvordan her >>

Naboer advarer Sarona

-Jeg føler mig overvåget. Selvom han har en fodlænke, kommer han her forbi og truer mig. Han har fået arbejde som murer i nærheden af mig, så han kan åbenbart godt opsøge mig. Det gør mig meget utryg og jeg tør ikke lade min datter lege alene ude mere, siger Sarona.

Når Saronas naboer spotter Samuels bil nær hendes bolig, sender de advarende sms'er til hende.

-Jeg er slet ikke sammen med nogen andre, men Samuel er meget jaloux, og han tror, at jeg er sammen med Isabells far Kenny, fortæller 30-årige Sarona, der er alenemor til datteren Isabell på 5 år.

Hun forklarer, at hun og Kenny kun er gode venner, og at deres venskab kun er blevet bedre efter Samuel tæskede hende.

LÆS OGSÅ: Maria meldte sig til TV3-serien Forfulgt, efter hendes eks-kæreste havde stalket hende i et år

Kærligheden blev tæsket ihjel

-Jeg har elsket Samuel, men mine følelser slukkede, efter hvad han udsatte mig og Isabell for den dag i oktober. Jeg har flere gange bedt ham om at lade mig være, og på et tidspunkt skrev jeg, at jeg var sammen med Kenny, fordi jeg håbede, at det kunne stoppe ham, fortæller Sarona, som har søgt støtte hos sin datters far, når hun har følt sig forfulgt.

- Kenny har været rigtig sød til at komme, hver gang det har ringet på min dør midt om natten, og jeg er blevet bange, men vi har ikke været sammen som kærester, forklarer Sarona.

Sarona anmeldt til kommunen

Sarona viser Ude og Hjemme en række anmeldelser til henholdsvis kommunen ang. hendes evner som mor, til skat angående påstået skattefusk samt en anmeldelse om socialt bedrageri. Det er anmeldelser, som Sarona er sikker på kommer fra Samuel, selvom anmeldelserne er indgivet anonymt.

Alle sagerne er nu afsluttede, uden at det har haft konsekvenser for Sarona. I hvert fald ikke andre konsekvenser end at hun i alle tre tilfælde blev indkaldt til møde og måtte forsvare sin uskyld.

- Samuels chikane er heldigvis ved at drive over nu. Jeg får stadig ondskabsfulde sms'er fulde af grimme ord og beskyldninger, samtidig med at han erklærer sin kærlighed til mig. Men han er holdt op med at stå foran min lejlighed med et bat i hånden og bare stirre op på mig, fortæller Sarona.

Samuel er sygeligt jaloux

Parret fra Singleliv havde allerede problemer inden voldsepisoden. Det, som startede som en stormende forelskelse på åben skærm, forvandlede sig stille og roligt til et forhold præget af Samuels jalousi.

- Han kunne ikke tåle, hvis en bekendt hilste på mig på gaden. Jeg skulle helst blive hjemme, og når jeg ville se mine veninder, blev han vred, fortæller Sarona.

I starten misforstod hun Samuels jalousi og så det som et udtryk for hans dybe kærlighed. Men da han begyndte at blive vred, bare hun ville mødes med en veninde på en café, anede Sarona, at Samuels jalousi handlede om noget andet.

LÆS OGSÅ: Samuels forelskelse slog benene væk under Sarona

Sarona vil aldrig finde sig i jalousi igen

- Nu har jeg lært, at hvis en mand viser nogen tegn på jalousi, så er det om at komme væk og slutte forholdet med det samme. Der var intet, jeg kunne gøre eller sige, som kunne overbevise Samuel om, at jeg var ham tro, fortæller Sarona og fortsætter:

- Jeg tror på, at der nok skal findes en sød pige til Samuel derude, men han bliver nødt til at få noget hjælp til at tackle sin sygelige jalousi først, siger hun.

Sarona har dog aldrig fortrudt, at hun forelskede sig i Samuel.

- Det har lært mig meget om mennesker og om mig selv. Jeg har lært, hvor langt jeg vil lade andre gå over mine grænser, og jeg har lært at genkende faresignalerne og tage dem alvorligt, siger Sarona.

LÆS OGSÅ: Tine fortryder sin jalousi. Den skræmte hendes livs kærlighed væk

Galleri: Samuel og Sarona

Sponsoreret indhold