Kultur

Stephanie: Derfor taler jeg åbent mod mobning

4. oktober 2015 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Stephanie fra Årgang 0 har flere gange talt mod mobning. Senest da hun ringede ind til radio Go’Nova. Nu forklarer hun på sin blog, hvorfor hun taler åbent mod mobning.

- Og når vi nu har fat i emnet mobning, så det sådan noget som det her der er helt forfærdeligt! Og det er det der knuser mit hjerte, jeg synes ikke det er retfærdigt, at man skal blive drillet eller gjort for nar bare fordi man er lidt anerledes eller folk bare synes det er sjovt, skriver Stephanie fra Årgang 0 på sin blog som afslutning på et indlæg, hvor hun forklarer, hvorfor hun går så åbent ud imod mobning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Stephanie delte gaver ud

-Og jeg synes ikke, det er fair at dem, der så driller, bare gør det, fordi det er sjovt, eller fordi de ikke har andet at tage sig til!! Det gør mig både ked af det og det gør mig også vred, skriver hun.

Stephanie vil gøte lt for at få buskabet ud om, at mobning bare må og skal stoppes. Og Stephanie mener, at åbenhed, kan være med til at løse problemerne.

Det gør ret ondt

-Forleden dag valgte jeg at få det budskab ud ved at ringe ind til Radio Nova om morgenen til deres morgen show Go’Nova. Jeg ringede ind, fordi at de netop snakkede om de kommentar, man får på nettet, og om hvordan det er… Så i den anledning ringede jeg ind og fortalte min version af mine oplevelser af det.

LÆS OGSÅ: Stephanie i ny kamp mod mobning

-Mine kommentar var blandt andet: “Jeg forstår ikke, hvordan folk kan få sig selv til det, for det er jo voksne mennesker der sidder og skriver det” og “det er sgu ikke rart, men meget af det kan man bare sidde og grine af men andre, de gør ret ondt.

Gør hvad i kan

Efter jeg havde snakket med dem havde jeg en følelse af at det nok skal lykkes på en eller anden måde.

LÆS OGSÅ: Far til brud med Downs: Hvor er du smuk

-Så det jeg mener med det her opslag er, at hvis du vil ud med noget så vær åben og sørg for at blive hørt. Og for min skyld så kan i gøre lige hvad i vil for at få jeres budskab ud. Så følg jeres hjerte og gør alt hvad i kan, opfordrer Stephanie til på sin blog.

Sponsoreret indhold