Kultur

Stephanie efter grove kommentarer: Det gør ondt

23. januar 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Det er ikke altid lige sjovt at være med i Årgang 0. Der kan godt falde nogle ubehagelige kommentarer på Facebook, og når de bliver alt for grove, gør det ondt, fortæller Stephanie på en chat på tv2.dk.

- Det at folk har en mening om mig, må jeg lade dem om. Men at de kan skrive nogle grove ting nogle gange, det gør ondt. Det er ikke altid, det rammer, men det gør ondt nogle gange, at de skal gå så hårdt til den, skriver Stephanie fra Årgang 0 i en chat, hun har haft på tv2.dk.

- Man kan ikke lade være med at læse folk kommentarer, men jeg tænker også bagefter, at de jo ikke har noget at lave, De skal bare stikke til en, mens de sidder bag en computerskærm, men man ved jo godt, at ligeså snart man står over for dem, så tør de ikke sige det, de skrev, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Stephanie har mistet sin oldemor: Du vil være savnet

Hun fortæller også, at det især er på Facebook, der kommer onde bemærkninger. Stephanie slev er også aktiv på Instagram og Snapchat, men her er kommentarerne ikke så grove.

Blevet såret på rigtig mange punkter

Selvom det kan gøre ondt nogle gange, fortryder Stephanie ikke, at hun er med i Årgang 0.

-Nu var det ikke mig, der valgte det, men jeg har bestemt ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg synes, det er rigtig sjovt, og jeg har også fået rigtig meget ud af det, skriver hun på chatten.

-Jeg er jo vant til at folk kan følge med i alt, hvad jeg laver, og et kamerahold, der følger mig i en dag. Jeg synes ikke det er mærkeligt, det er egentlig meget sjovt. Jeg synes egentlig ikke, at jeg mister mig privatliv. De respekterer ret godt, hvad jeg ønsker og ikke ønsker, så jeg synes, at jeg har det privatliv, jeg gerne vil have.

LÆS OGSÅ: Rachels fars smukke kærlighedserklæring

Omvendt tror Stephanie ikke, hun ville melde sig selv og en kommende familie til et program i stil med Årgang 0, hvis det skulle komme op engang i fremtiden.

-Nej. Fordi det, som jeg har været igennem, med alt det folk siger og mener om en, vil jeg ikke udsætte mine børn for, for jeg er blevet såret på rigtig mange punkter, i forhold det, folk siger og skriver. Men jeg fortryder det ikke selv, for jeg har også haft mulighed for at vise folk, hvem jeg er, skriver hun på chatten.

Stephanies ny kæreste

Samme sted røber hun også, at hun har fået en ny kæreste.:

 -Han startede med at gå i min parallelklasse. Og så snakkede vi stille og roligt, og der var egentlig ikke noget i det til at starte med. Så jeg har ligesom lært ham at kende gennem skolen, og det er jeg super glad for.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes jubler: Så langt er jeg nået

Senere har hun så overfor tv2.dk røbet, at den ny kæreste måske ikke er så ny endda.

- Jeg er sammen med min gamle kæreste Sebastian igen. Efter at han kom hjem fra efterskolen, er vi begyndt at se hinanden, og nu har vi været kærester i lidt over en måned, afslører Stephanie over for tv2.dk.

Sponsoreret indhold