Kultur

Stephanie er dybt taknemmelig

15. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privatfoto
Stephanie besluttede at bruge sin konfirmationsgave til at glæde de fattige familier i Filippinerne. Hun har i lang tid samlet tøj ind til børnene, og takket være støtte fra mange danskere, er det lykkedes at få al tøjet send til Filippinerne
Stephanie fra Årgang 0 og hendes mormor, Merly, i lufthavnen på vej til Filippinerne-
Stephanie fra Årgang 0 og hendes mormor, Merly, i lufthavnen på vej til Filippinerne-

En af Stephanies gaver til sin konfirmation var en rejse ned til mormor og morfar, de bor i Filippinerne. Under rejsen vil Stephanie dele tøj og andet ud til børn af fattige familier, der bor i området. Derfor har hun i lang tid samlet tøj ind blandt danskerne, og i sidste øjeblik var der også så mange, der havde støttet Stephanie fra Årgang 0 med så mange penge, at al tøjet kunne komme afsted til Filippinerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg glæder mig

-Jeg vil bare gerne sige rigtigt mange gange tak, siger Stephanie, 14, på den video, hun har lagt ud på indsamlingens hjemmeside, Donér med hjertet.

LÆS OGSÅ: Stephanie kæmper videre

-Jeg glæder mig rigtig, rigtig meget til at fordele al det tøj ud til de fattige familier med små børn, siger Stephanie.

-Jeg ved, de vil blive rigtig, rigtig glade for det, og jeg er glad for, at jeg kan gøre dem glade. Så jeg vil rigtig gerne sige mange tak til jer, der har gjort det muligt for mig at give dem det tøj, som de så kan bruge, siger Stephanie på videoen.

Fyldte sine kufferter

LÆS OGSÅ: Nana skal giftes

Det lykkedes Stephanie at samle så meget tøj ind, at det blev umuligt for hende selv at betale for transporten ud til Filippinerne. Godt nok fyldte hun sine egne kufferter med så meget tøj som muligt, men det var langt fra nok.

Derfor bad hun brugerne af sin Facebookside, Donér med hjertet, om hjælp til at betale fragten, og det lykkedes. 10.000 kroner blev det til, og det var faktisk mere, end det kostede, at få tøjet afsted.

Køber tandbørster

Stephanie og hendes mor, Christiana Siguenza Bomholt, vil nu bruge resten af pengene til på stedet at indkøbe ting, børnene også har brug for. For eksempel sko, tandbørster og den slags. Det køber Stephanie sammen med sin mormor, Merly, der bor i Filippinerne med Stephanies morfar, John.

LÆS OGSÅ: Marys dybe sorg

Stephanie fulgtes da også med sin mormor, da hun fløj afsted på den lange rejse. Hun er kommet godt frem, og nu begynder hun så at købe de sidste ting til de fattige familier, inden de skal deles ud.

Sponsoreret indhold