Kultur

Stephanie fra Årgang 0: Det drømmer jeg om

6. februar 2016 Foto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Der var spørgsmål om drømme, kærester, fester og meget mere, da Stephanie og de andre fra Årgang 0 tog afsked med deres seere i en chat på TV2. Stephanie afslørede blandt andet, hvad hun går og drømmer om.

-Jeg drømmer om at arbejde med noget indenfor TV. Det er noget, jeg er vokset op med, så det er der, interessen er kommet fraskriver Stephanie på den chat, hun netop har været med på for tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Stephanies sjove uge

-Jeg ved ikke, hvad det specifikt skulle være. Jeg vælger at tage gymnasiet først og så tage den derfra, skriver Stephanie, der udover at have været med i Årgang 0 i alle årene, også har prøvet livet bag kulisserne på en tv-station, da hun i efteråret var i praktik på TV2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tro på dig selv

Og Stephanie har også et bud på, hvordan ens drømme om fremtiden kan blive virkelige:

-Du skal tro på dig selv, gøre alt hvad du kan og fokusere på dine mål, skriver hun på chatten.

Men Stephanie fik også spørgsmål om den mere private del af sit liv. Hvad laver du og din kæreste? Går I i byen sammen, spurgte en seer ved navn Caroline.

-Vi ser film, og han spiller computer hele tiden. Så jeg ser film, imens han spiller computer.

LÆS OGSÅ: Rachel fra Årgang 0: Sådan er min familie

-Vi går ikke i byen sammen. Jeg går ikke rigtig i byen endnu - jeg er jo kun 16 år, svarede Stephanie, som også forklarede, hvem hendes kæreste er.

Ja, jeg har en kæreste. Han hedder Sebastian. Ham har jeg mødt i skolen, hvor han gik i min parallelklasse.

Men Stephanie glemmer ikke veninderne.

-Jeg har to bedste veninder, de hedder Freja og Michelle, forklarer hun på chatten.

Årgang 0 er en gave

Og så forklarer Stephanie, at hun er glad for at være med i Årgang 0, og at hun har tænkt sig at fortsætte i hvert fald til hun bliver 18 og måske også længere. For som hun skriver:

LÆS OGSÅ: Ole er rebellen fra Langeland: Jeg ser altid mennesket først

-Jeg synes, det er en gave at være med - at få hele sit liv dokumenteret. Så jeg har kun været ked af det, når medierne har skrevet nogle forkerte ting - eller når folk har skrevet nogle onde kommentarer

Også Christian og Rachel er helt klar til at fortsætte i den populære serie. Du kan læse hele chatten med de tre fra Årgang 0 på tv2.dk

Sponsoreret indhold