Kultur

Stephanie fra Årgang 0: Far hjalp mig over kærestesorg

27. december 2015 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Børnene i Årgang 0 er tilbage 5. januar 2016. De små børn er blevet store, og det giver nye problemer. Stephanie fortæller til TV2, at hun i løbet af det seneste år, både har haft en ny kæreste, og at det nu er slut.

-Jeg var helt knust og brød fuldstændig sammen. Jeg spiste nærmest ingenting i tre dage og kom næsten ikke ud fra mit værelse, siger Stephanie fra Årgang 0 til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Stephanies sjove uge

Det var blandt andet hendes far, Christian van der Watt, der hjalp sin datter gennem de hårde dage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Min veninde kontaktede min far, fordi hun var så bekymret. Han har hjulpet mig rigtig meget, og i dag har jeg det meget bedre, fortæller Stephanie til tv2.dk.

Klassen blev delt

Årgang 0 er tilbage på TV2 tirsdag den 5. januar klokken 20.00, og det er stadig med Stephanie som en af deltagerne.

En af de helt store udfordringer i det år, der er gået for Stephanie, har været at vænne sig til at gå i en ny klasse. Sidste år blev hendes 8. klasse delt op, og efter sommerferien startede hun så i en ny klasse.

LÆS OGSÅ: Årgang 0 til dansefest: Derfor er de venner

-Jeg var ked af at skulle stoppe i min gamle klasse, fordi jeg var meget glad for den. Derfor var jeg meget skeptisk og nervøs, inden jeg startede i den nye. Heldigvis rykkede min bedste veninde med, og det var jeg lettet over, fortæller Stephanie til tv2.dk.

De ser mig som den jeg er

-Det har vist sig at være en super god klasse, hvor jeg har fået mage nye venner. De har været gode til at se mig som Stephanie og ikke bare Stephanie fra tv, og det er rigtig rart.

Stephanie klare sig også godt fagligt. Hun har fået bedre styr på matematikken, og det er elt klart hendes plan at starte på gymnasiet efter sommerferien. Det bliver nok i Slagelse, hvor hun stadig bor med sin far Christian van De Watt.

Du kan følge Stephanie og de andre fra Årgang 0 fra tirsdag den 5. januar klokken 20, hvor TV2 starter den nye sæson. Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa siger det åbent: Undskyld René

I den kommende sæson kan vi også følge Rachel fra Aabenraa, samt Christian fra Aarhus, mens Emma fra Tarm har valgt at holde en pause fra Årgang 0 i år.

Sponsoreret indhold