Kultur

Stephanie fra Årgang 0: Kan ikke tale med far om drenge

15. januar 2014 af Karin Heulin, foto Morten Mejnecke
Christian fra Årgang 0 er ikke vild med, at hans datter er begyndt at få kærester. Han ved nemlig godt, hvad 14årige drenge tænker

Hjemme hos Christian og Stephanie siger man tingene, som de er. Dog er der et emne, som sjældent kommer på bordet, når de to sidder overfor hinanden: Drenge.
-Han skræmmer dem jo væk, smiler Stephanie, mens hendes far lægger armene over kors.

Far er overbeskyttende af natur

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Jeg ved godt, det er noget pjat, men jeg har det ikke så godt med de drenge. Jeg ved jo, hvad 14-årige drenge tænker. Jeg har selv tænkt sådan om andres døtre. Og så er jeg nok overbeskyttende af natur, erkender Christian.
Han er godt klar over, at han i fremtiden må acceptere, at der kommer drenge ind i hans kønnes datter liv.

LÆS OGSÅ: Christina: Jeg har ikke mere drama at dele ud af

Vil være konditor

Stephanie har dog ingen drømme om at blive tidligt mor. Til gengæld har hun et stort ønske om at blive konditor, så hun kan leve af den kreativitet, hun lige nu bruger mest, når hun tegner eller former små figurer i modellervoks.

Far vil hjælpe kriminelle unge

Christian har også nye mål om sin egen fremtid. Lige nu er han ved at afvikle sit smykkeimport-firma, fordi det ikke længere løber rundt. I stedet vil han gerne tage hf enkeltfag, så han kan komme ind på pædagogseminariet. Målet er at bruge sin egen baggrund til at arbejde med kriminelle unge og måske blive misbrugskonsulent. Den ide bakker Stephanie op om.

LÆS OGSÅ: Christina gravid igen

Sjovt at lave lektier sammen

- Det er da sjovt, hvis far skal til at gå i skole. Så kan vi lave lektier sammen siger hun med sit positive livssyn, som har kendetegnet hende gennem hvert eneste afsnit af Årgang 0 uanset, hvad livet har budt hende.
Læs hele interviewet med Stephanie og hendes far i Ude og Hjemme i denne uge

Sponsoreret indhold