Kultur

Stephanie i ny kamp mod mobning

28. september 2015 Foto:Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Stephanie fra Årgang 0 har før skrevet og talt mod mobning. Hun hader det. Og vejen frem er åbenhed. Derfor valgte hun da også, at ringe til Radio Novas morgenshow, Go´Nova, da de havde emnet mobning oppe. –Det er ikke særlig rart, sagde hun.
Stephanie fra årgang 0 i kamp mod mobning

Stephanie: Jeg går til kamp mod mobning

-Nogle gange er det ikke særlig rart, sagde Stephanie, 15, fra Årgang 0, da hun var igennem til Radio Novas morgenprogram, Go’Nova.

Emnet denne morgen var de kommentarer, man kan få på nettet og den mobning, det ofte udarter til.

LÆS OGSÅ. Stephanie udsat for mobning

Det er nærmest som at blive overfaldet, mente en af radioen morgenværter, og Stephanie var enig.

-Ja, det er det. Det er ikke altid rart, vel. Nogle af kommentarerne, der tænker man også: Har folk ikke andet at tage sig til, så dem kan man bare sidde at grine af, men andre de rammer sgu nogle gange, sagde hun på radioen, hvor hun kalder det for en slags voksenmobning.

Jeg forstår det virkelig ikke

Stephanie har tidligere selv skrevet mod mobning på sin blog:

-Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan folk kan være så modbydelige og skrive sådan nogle ting. Jeg har selv været udsat for mobning, så det er noget jeg går rigtig meget op i skal stoppes, skrev hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Silas Holst gemte sig og græd

-Det som jeg overhovedet ikke kan forstå er, at nogle mennesker kan få sig selv til at gøre sådan noget? Jeg forstår det virkelig ikke.

Stephanie for støtte fra sin mor Christina i kampen mod mobning. I hvert fald gør Christina på sin Facebook opmærksom på, at man kan høre klippet med Stephanie på podcast.

Du kan høre det her på Radioplay. Hør udsendelsen Special price for you. Stephanie er med fra 19:05.

Sponsoreret indhold