Kultur

Stephanie tager et år mere: Venter med gymnasiet

1. maj 2016 Foto: Alex Tran - Af Kristian Bo Eriksen
Stephanie fra Årgang 0 har længe sagt, at hun ville i gymnasiet efter 9. klasse. Men nu har hun besluttet, at skyde gymnasiet med et år.

Stephanie fra Årgang 0 er i fuld gang med at afslutte 9. klasse. Hidtil har det været meningen, at hun derefter skulle på gymnasiet, men nu røber Stephanie i BILLED-BLADET, at hun sammen med sin far, Christian van der Watt, har taget en ny beslutning.

LÆS OGSÅ: Stephanies egen film fra New York: Alvor midt i drømmerejsen

–Men min far og jeg talte om, at det nok var en god idé, hvis jeg tog 10. klasse med. Jeg har ikke gjort det bedste i skolen i det sidste år, og det véd jeg godt. Så tager jeg bare gymnasiet bagefter, siger Stephanie i denne uges udgave af BILLED-BLADET. De mødte Stephanie, da hun sidste weekend var til ”Smid Tøjet Galla 2016” i Tivoli.

Afviser date

Stephanie er netop vendt hjem fra en uges skøn ferie i New York sammen med sin mor, Christina, og er allerede tilbage i Årgang 0-universet.

På sin Instagram viser Stephanie således et billede af Christian fra Årgang 0, som hun har fotograferet på Timm Vladimirs Køkken.

LÆS OGSÅ: Stephanies store overraskelse: Mors hemmelig plan

Det fik omgående en af hendes følgere følger til at spørge, om hun var på date, men det afviste Stephanie med en bemærkning om, at alle de andre fra Årgang 0 også var med i køkkenet. Så når den populære serie kommer tilbage til januar, kan det være, vi får at se, hvilke evner Stephanie, Rachel og Christian har i et køkken.

Det fremgår også af Stephanies Instagram, at hun har fulgt med i X Factor i år. Hun var i hvert fald på plads, da Reem torsdag aften optrådte i Vestsjællandscentret i Slagelse.

Ellers har det vakt en del opmærksomhed, at Stephanie har fået en ny piercing - i underlæben. Du kan se, hvordan det ser ud her på BILLED-BLADETs hjemmeside.

 

Sponsoreret indhold