Kultur

Stephanies drømmerejse: Mor og datter i New York

10. april 2016 Arkivfoto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Stephanie fra Årgang 0 nyder sin rejse til New York med mor. En af de ting, Stephanies mor havde planlagt, de skulle besøge, var et af de steder, hun vidste, Stephanie drømte om at se, Carlo’s Bakery.

Stephanie fra Årgang 0 er selv vild med at bage kager, og så er hun en stor fan af tv-programmerne om The Cake Boss. Derfor var hendes mor, Christina Siguenza Bomholt, heller ikke i tvivl, da hun skulle planlægge den konfirmationsrejse, hun ville overraske sin datter med.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Stephanie er rigtig god til at bage kager, og hun kan godt lide at se tv-udsendelserne med The Cake Boss, fortalte Christina, inden hun og Stephanie tog afsted. Faktisk er hun så vild med programmet, at hun en overgang snakkede om, at hun ville være konditor.

LÆS OGSÅ: Stephanies store overraskelse: Mors hemmelige plan

Så selvfølgelig skulle de to besøge Carlo’s Bake Shop, som tv-showets stjerne-konditor, Buddy Valastro, ejer.

Christina snød Stephanie

Rejsen til New York var en kæmpe overraskelse for Stephanie. Tilbage i 2014, da Stephanie blev konfirmeret, forærede Christina hende en rejse til London, og i torsdags var dagen så endelig kommet, hvor mor og datter skulle på tur.

Men Christina snød Stephanie, og da de kom ud i lufthavnen, opdagede Stephanie, at turen slet ikke gik til den engelske hovedstad, men til The Big Apple.

Så overrasket blev Stephanie, da hun i lufthavnen fandt ud af, at hun ikke skulle til London, men til New York. Foto: Privat/Facebook

-Ellers har jeg ikke planlagt så meget. Vi skal bare se alle de sædvanlige seværdigheder, sagde Christina.

På Facebook kan man så følge lidt med i, hvad de laver i New York. Foruden besøget på Carlo’s Bake Shop har de blandt andet været på Times Square og på indkøb i The Mills i Jersey Gardens.

LÆS OGSÅ: Derfor jubler Nadja altid 1. april

Ellers snuser de til stemningen i den store by. De har spist morgenmad på en ægte amerikansk diner, hørt – og set – på gademusikanter, og alt tyder på, at Stephanie og hendes mor har det rigtig sjovt i New York.

Sponsoreret indhold