Kultur

Stephanies mor Christina: Nej tak til flere børn

18. oktober 2015 Foto: Hanne Juul - Af Kristian Bo Eriksen
Årgang 0: Sammen med sine to døtre, Stephanie og Isabella, var Christina til Vild med Dans i fredags. Her røbede den 34-årige mor til 5, at det er slut med at få flere børn.

-Det er slut med flere børn, siger Christian Siguenza Bomholt, 34. Hun er mor til Stephanie fra Årgang 0, og de var i fredags til Vild med Dans sammen med Stephanies lillesøster, Isabella, 12, og Christinas bedste veninde, Molly.

LÆS OGSÅ: Christina: Nu tør jeg tale om mit livs krise

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faktisk er Christina blevet steriliseret tidligere på efteråret. En beslutning hun er glad for, at hun har taget. Men selvom hun ikke skal føde flere børn, er det ikke sådan, at hun ikke vil have nye børn ind i sit liv.

Bonusbørn er velkomne

-Jeg er officielt single. Men bonusbørn vil da i givet fald være velkomne, siger hun med et hemmelighedsfuldt smil.

Christina er mor til fem. Hun har de to døtre, Stephanie på 15 og Isabella på 12. Desuden har Christina tre drenge med krudt i, Romeo, 10, William, 8, og Pelle på, 3.

LÆS OGSÅ: Stephanie: Derfor taler jeg åbent mod mobning

Ny kæreste og bonusbørn eller ej i fredags havde Christina valgt at tage en rigtig hyggetur med sine to store piger. De startede med at få ordnet håret hos frisøren, gik ud at spiste, og så gjaldt det ellers dansekonkurrencen på TV2.

Michael er sød og dygtig

-Jeg synes, det er sjovt at være til Vild med Dans. Jeg var ikke med sidste år, men har da været her rigtig mange gange efterhånden, siger Christina.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaards smukke kærlighedserklæring til sin syge kone

Stephanie selv er trofast fan af danseprogrammet. Hun var der i fredags og kommer tilbage igen næste fredag. Denne gang dog uden sin søster og sin mor. Stephanie skal i praktik hos TV2, og med i praktikforløbet er at se, hvordan det hele foregår bag kulisserne på fredag.

-Jeg fik talt med Michael Olesen. Jeg synes, han er rigtig sød og dygtig, siger en smilende Stephanie, som i vinter selv fik en undervisningstime i dans med Michael.

Sponsoreret indhold