Kultur

Stephanies sjove uge

24. oktober 2015 Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET - Af Kristian Bo Eriksen
Hun er vant til kameraerne og journalisterne. Men i denne uge har Stephanie fra Årgang 0 lært tv-verdenen at kende fra en helt ny side. Hun har været i praktik på TV2.

-Det har været en sjov og meget interessant uge, siger Stephanie fra Årgang 0. Hun har hele sit 15-årige liv været vant til at være foran kameraerne, men i den forløbne uge, har hun lært tv-verdenen at kende på en helt ny måde.

LÆS OGSÅ: Stephanies mor, Christina: Nej tak til flere børn

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stephanie har været i praktik på TV2, hvor hun har deltaget i kommunikationsafdelingens arbejde. Den er den afdeling, der blandt andet samarbejder med journalister og fotografer fra aviser og blade, så de kan fortælle om det, der bliver vist på TV2.

Klarede sig til UG

Fredag var hun til Vild med Dans, hvor Stephanie hjalp til bag kulisserne. Hun gav journalisterne deres adgangskort og sørgede i det hele taget for, at de udsendte journalister opførte sig sådan nogenlunde ordentligt og på en måde, så de ikke forstyrrede optagelserne.

Et job Stephanie klarede til UG.

LÆS OGSÅ: Stephanie i ny kamp mod mobning

-Lørdag skal jeg så være med ved den store Knæk Cancer aften. Og så er praktikken slut. Alle på TV2 har bare været så søde og venlige. Jeg synes virkelig, jeg har lært noget af at være med, siger Stephanie.

Og fra TV2 lyder der også kun ros. De har været glade for at have Stephanie med på holdet i en uges tid.

Vil i gymnasiet

Nu skal Stephanie så tilbage til 9. klasse i Slagelse. Der er selvfølgelig stadig et halvt års tid tilbage af folkeskolen, men Stephanie har allerede besluttet sig for, hvad hun skal efter 9.

-Jeg vil i gymnasiet. Gerne i Slagelse, hvis det kan lade sig gøre, siger hun.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes holdt barnedåb

På lidt længere sigt vil Stephanie gerne arbejde med medier. Og hendes uge på TV2 har absolut ikke afskrækket hende.

Tværtimod. Stephanie er endnu mere sikker på, at det er den vej, hun gerne vil gå.

Sponsoreret indhold