Kultur

Stine Hesselholdt renset for anklager om babyvold

25. januar 2012 af Joan Andersen. Foto: Steen Wrem
Halvandet års mareridt er slut for den unge mor Stine Hesselholdt, som vi alle kender fra tv-serien ”De unge mødre”. I går fik hun endelig den glædelige nyhed. Anklagemyndigheden opgiver sagen mod hende.

Halvandet års mareridt er slut for den unge mor Stine Hesselholdt, som vi alle kender fra tv-serien "De unge mødre". I går fik hun endelig den glædelige nyhed. Anklagemyndigheden opgiver sagen mod hende.
Den 28. juni 2010 blev Stine anholdt. Hendes lille baby-dreng var syg. Politiet mente, at hun havde rusket ham, og han led af "shaken baby syndrome". Stine nægtede sig skyldig. Alligevel blev hun smidt i fængsel i et halvt år, og hun blev nægtet at se lille Benjamin i hele syv måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig i januar sidste år, på den dag Benjamin fyldte et år, blev hun løsladt fra fængslet. Men de grusomme anklager hang stadig over hovedet på hende, og en retssag truede.
Politiet troede virkelig, hun havde skadet sin lille dreng. Og datteren Isabella, som er i dag er tre år, blev også fjernet fra sin mor.
Men i går sluttede mareridtet. Stine er renset.
- Hun er glad og lettet over, at hun nu er renset for mistanken for et forhold, hun ikke har begået. Hun har gennemlevet et hvert menneskes værste mareridt - at blive anklaget for noget hun ikke har gjort med den konsekvens, at hendes børn er blevet taget fra hende, skriver hendes advokat Casper Andreasen.

Han tror, at en erklæring fra Retslægerådet er den direkte årsag til, at sagen mod Stine er droppet. Stine vil nu rejse et erstatningskrav for den uberettigede fængsling.
Og hun vil kæmpe for at få sine to små børn hjem igen.

- Min klient har et meget stort ønske om at få ro omkring sit liv. Dette også med henblik på hurtigst muligt at kunne blive genforenet med sine børn, skriver hendes advokat.

Læs stort interview i Ude og Hjemme nr. 5, onsdag den 1. februar.

Læs alt om Stine

Isabella førte os sammen

Mor skal ikke være sammen med mine børn

Fra kæreste til kernefamilie

Stine ramt af fødselsdepression

Sponsoreret indhold