Kultur

Ugens bog: "Flugt"

8. april Af Anna Møller.
Foto: Colourbox.
Norske Carl Frode Tiller har skrevet bogen "Flugt", der handler om forholdet mellem de levende og døde. Romanen berører bla. emner om sorg og kærlighed.
Kvinde læser en bog

Har man som læser aldrig stiftet bekendtskab med norske Carl Frode Tiller, er der kun ét at gøre: Styrte ned til boghandlen og få en af hans bøger hurtigst muligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Flugt” er på mange måder en umulig bog. En strid og ubarmhjertig historie om en ensom og angst dreng, der lever i sin egen fantasiverden, hvor han kan få lov til at være den pige, han føler sig som. En roman om et barn, der mister livet i en trafikulykke, og som opsøger sine separerede forældre julenat for derigennem at vise sig for dem i lange drømmesyn. Og en historie om et ægtepar, der er drevet fra hinanden uden at kunne slippe hinandens hænder, og om sorg, alkoholisme og konfliktfyldte familier.

”Flugt” er en fantastisk velskrevet roman, hvor synsvinklerne på overbevisende vis smelter sammen i toner, detaljer og henført overgivelse, og det er en vanvittig bedrift, der beviser Carl Frode Tillers ekstreme talent.

”Flugt” er også en magtdemonstration af Carl Frode Tillers enestående indsigt i menneskets psyke – og i alle de umulige samtaler, vi har med vores medmennesker.

Carl Frode Tiller: Flugt. På dansk ved Sara Kock. Gutkind, 270 kr.

Bogen Flugt
Foto: PR.

Sponsoreret indhold