Kultur

Ung mor og fotomodel

29. marts 2011 af Marianne Knudsen
– Lucas kommer altid i første række. Vi har aldrog været dem, der rendte i byen hver weekend, siger den nye stjerne i De unge mødre, Line Hansen.
Foto: Gregers Kirdorf
Foto: Gregers Kirdorf

Lille Lucas er et ønskebarn. Det slår 21-årige Line Hansen fra Grenaa hurtigt fast. For selv om hun kun var 18 år, og veninderne havde travlt med byture og forskellige kærester, var Line ikke et sekund i tvivl, da hun stod med en positiv graviditetstest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Selvfølgelig skulle vi have barnet. Vi havde jo ønsket det på grund af vores kærlighed til hinanden, siger Line. I aften kan seerne møde den unge mor, der er ny i den populære reality-serie De unge mødre på Kanal 4. Og håbet er, at hun fremstår som en ung, men fornuftig mor, der har styr på sit liv.

- Jeg er godt klar over, at jeg kan risikere at blive klippet fuldstændig vanvittig sammen. Vi kommer sikkert til at sige noget tåbeligt, men det er o.k. Folk må tænke, hvad de vil, siger Line selvsikkert.

Hun har været kæreste med Nicki i tre år, og som hun selv siger det, er de en lille kernefamilie, hvor sønnen kommer i første række.

Unge bedsteforældre
- Vi har aldrig været dem, der rendte i byen hver weekend. For os er det lige så hyggeligt at sidde derhjemme og se en film på dvd, siger Line, der er træt af opfattelsen af, at man er en dårlig mor, hvis ikke man er i slutningen af 20'erne.

- En nybagt mor på 30 år kan være lige så uerfaren som en 20-årig. Der er for mange fordomme, men heldigvis har jeg ikke selv oplevet at blive stirret på, når jeg har gået med barnevognen, siger hun. Hendes egen mor var selv blot 19 år, da hun fik Line, og kæresten Nickis mor var 18 år, da hun fødte første gang.

- Vores mødre kunne jo ikke rigtig sige noget til, at vi skulle være forældre i så ung en alder, når nu de selv ikke var meget ældre. De har bare bakket os op hele vejen igennem, fortæller Line og afslører, at hun faktisk ikke synes, det er så hårdt at være mor.

- Lucas er virkelig en nem lille dreng. Han har aldrig grædt særlig meget, og han er nem at putte om aftenen. Så Nicki og jeg har stadig tid til at være kærester, smiler Line.

Parret er netop begyndt på grundforløbet som social- og sundhedsassistent - endda i samme klasse. I fritiden arbejder den unge mor som model - mest i undertøj og bikini - og hun ønsker, at hun kan bevise i De unge mødre, at hun har styr på både moderrollen og karrieren.

Natacha Nikita: Jeg frygter mit barn er syg

Læs også: Katharina: Parterapi har reddet kærligheden

Sponsoreret indhold