Kultur

Vent med at få børn

11. marts 2009 af Anders Olsen. Foto: Gregers Kirdorf
Camilla Henriksen fra De unge mødre blev mor som 17-årig, men hendes råd til andre er: Vent!

Da Camilla Henriksen i 2005 for første gang var med i succes-serien "De unge mødre" på Kanal 4, havde hun ikke regnet med, at hun ville få så megen opmærksomhed omkring sin person.

- Det kom lidt bag mig, at responsen var så stor. Men det skyldes jo nok, at serien rører ved noget, som mange synes er interessant, fortæller Camilla, 21, fra Mou ved Aalborg. Her bor hun sammen med sønnen Oliver på tre år og kæresten Christian Olsen, 22.

Læs også: Se min lille Sebastian

- Jeg kan næsten ikke gå en tur, uden at folk vil snakke. Mange unge skriver breve til mig og vil have råd om alt muligt. Jeg får masser af henvendelser på Facebook. Nogle gange bliver det næsten for meget, siger Camilla, der samtidig understreger, at hun aldrig har fortrudt sin medvirken.

- Man vænner sig hurtigt til at have tv-holdet på besøg. De er to personer, en kameramand og en producer, så det virker ikke så voldsomt. De er utroligt søde, og vi har det sjovt mellem optagelserne, fortæller Camilla.

Læs også: Sådan tabte Camilla sig 48 kilo

Hun har fulgt med i historien fra fra Fynshav på Als, hvor to 13-årige skal være forældre.
- Jeg synes, det er alt, alt for tidligt. Som 13-årig er man jo bare et barn. Jeg var selv for ung som 17-årig, og i dag lyder mit råd: Vent med at få børn, til du er i starten af 20'erne.

 

Sponsoreret indhold