Kultur

Vi skal giftes

22. juli 2013 af Joan Andersen
Kristina Landin fra De unge mødre har fundet manden, hun vil dele resten af sit liv med. At han er dobbelt så gammel som hende, bekymrer ikke det mindste.
Foto: Jørgen Ploug og privat
Foto: Jørgen Ploug og privat

- Jeg er blevet forlovet, kvidrer 22-årige Kristina Landin og viser stolt sin guldring frem. Kristina har tidligere været fast inventar i De unge mødre og har senest været med i programmet De unge mødres drøm, hvor hendes største drøm var at finde den ægte kærlighed - helst med en mand under 30 år.
Men nu afslører hun, at hendes livs kærlighed er den 44-årige Bjarne Gregersen.
- Jeg havde slet ikke forestillet mig, at jeg skulle have en kæreste, der er så meget ældre end mig, siger Kristina.

Terapi hjalp

Læs også: Ældre mænd falder for mig

Kristina og Bjarne var kærester i et halvt år i 2009. Forholdet gik i stykker under optagelserne til De unge mødres drøm. I programmet lærte Kristina gennem terapi og samtaler, hvordan hun traf beslutninger i sit kærlighedsliv.
- Jeg traf mine beslutninger ud fra, hvad andre tænkte om mig, derfor var det svært for mig at erkende mine følelser for Bjarne dengang, siger hun ærligt.
Men nu er hun blevet klogere.

Sammen igen

Læs også: Kristina skal på date

Efter tre måneder helt uden kontakt skrev Kristina et brev til ham, hvor hun undskyldte for alle misforståelserne. Til hendes store overraskelse svarede han lynhurtigt.
- Han var positiv og glad for mig brev. Jeg er også den eneste ene for ham, fortæller hun.
I mellemtiden har Bjarne dog fået job som indsatsleder i Grønland.
- Det er en sindssyg hård prøve at være nyforelskede og 5000 km fra hinanden. Vi savner hinanden ufattelig meget, siger hun.
I maj og juni var Bjarne hjemme i tre uger, hvor de var sammen uafbrudt, og den 12. juni blev de forlovet.
- Han har sagt sit job op til oktober, så vi kan få et liv sammen, fortæller Kristina, der er sikker på, at hun og Bjarne skal giftes på et tidspunkt.
- Jeg ønsker ligesom Kristina, at vi bliver gift. Jeg elsker hende meget højt og holder meget af Marcus, siger Bjarne til Ude og Hjemme.

[email protected]

Læs også: Flyttet og forlovet

Læs også: Kærligheden vandt til sidst

Sponsoreret indhold