Kultur

Video: Sjove X Factor auditions

12. januar 2018 af redaktionen, video YouTube
X Factor har budt på mange rørende og underholdende øjeblikke. Her er et tilbageblik på nogle af de sjoveste X Factor auditions gennem tiden, som vi ikke glemmer foreløbig.

I aften er 11. sæson af X Factor og sidste aften for auditions, inden dommerne skal indsnævre feltet af dygtige sangere. De rutinerede dommere er blev budt på meget forskelligt gennem tiden, men nogle auditions står helt klare i hukommelsen. Det viser en video fra mediet YouTube, der har samlet nogle af de auditions, som vi ikke glemmer foreløbig.

I både København og Aarhus har der været lange køer med håbefulde deltagere, der forsøger at imponere dommerpanet, der består af de rutinerede Thomas Blachman og Remee, der i år bliver assisteret af den kendte rock-mama Sanne Salomonsen. Det er dog forskelligt, hvad dommerne husker X Factor deltagerne for, da nogle har imponeret med deres fine sangstemme, mens andre bliver husket for deres underholdende indslag. Nogle optræderne går lige i hjertet og får tårerne frem, mens andre sangere får smilet frem.

Læs også: Inden X Factor: Morten fik to vigtige skub

Husker du disse X Factor deltager?

Hvem husker ikke Poul fra den aller første sæson af X Factor, der blev landskendt for sin karakteristiske udtale af "me" i sangen "What Is Love". I årets udgave af X Factor forsøger den gamle kending igen at imponere dommerne. Det er også fra den første sæson, at vi møder tvillingerne Rene og Michael, der dukker op i det samme tøj og synger fuldstændig synkront. Dommerne ved ikke helt, hvordan de skal reagere, indtil Blachman udbryder, "de skal videre!". Året efter får vi et glædeligt gensyn med tvillingerne, da de stiller op med deres søster.

Læs også: Soulschok mistede sin kone: Sorgen har ændret mig

Vi glemmer heller ikke den smilende jodledame, der tropper op iført en lang på kjole og en blomsterbuket under armen, når hun bryder ud i "jodilee...". Hun kan desuden prale af at have optrådt med den danske Jodle Birge.

I videoen ovenfor kan du gense nogle af de mindeværdige auditions, hvor det er svært ikke at trække på smilebåndet.

Sponsoreret indhold