Kultur

Vil have en voksen mand

31. oktober 2013 af Karin Heurlin, foto Gregers Overvad
Amanda Sisse vil gerne have en kæreste. Men det er ikke så let. Hun ønsker nemlig en fyr i 20'erne, som samtidig er en voksen mand

Amanda Sisse har styr på livet. Hun forlod handelsskolen med stort set ene 12-taller, hun elsker sit job som økonomielev, og hendes toårige William er nu blevet så stor, at han kan sige "Jeg elsker dig mor." En sætning, som gav den unge mor en voldsom lyst til at skrige af lykke, første gang hun hørte den.

Vil gerne have en kæreste

En ting er hun dog begyndt at mangle. Efter flere år som single, ville det være dejligt at finde kærligheden igen.

- Det kunne da være super fedt at få en kæreste. En at dele hverdagen med. Men mit liv halter godt nok på den front, indrømmer Amanda Sisse, som synes, det er svært at støde ind i den rigtige. Godt nok er hun en smuk ung kvinde, som gerne går i byen med veninderne på sine børnefri weekender, men hun tror ikke på, at det er her, hun skal møde den mand, som engang skal introduceres til William.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse og søster chokerede deres mor

Fulde fyre i byen er for useriøse

- I byen er folk fulde og nok lidt useriøse. Jeg leder efter noget mere seriøst. Jeg vil gerne møde en fyr i 20'erne, som samtidig er en voksen mand, siger Amanda Sisse, som også får henvendelser på nettet fra fyre, som har set hende på tv. Det er heller ikke blandt dem, hun tror på, hun kan finde kærligheden.

Skumle henvendelser på nettet

- Jeg synes, det virker lidt skummelt, og jeg bryder mig ikke om, at de føler de kender mig, når jeg slet ikke kender dem.

Veninde døde

Siden Amanda Sisse blev mor, har hun brugt langt det meste af tid på William og på lektierne, som tog det meste af hendes aftner. Men på det seneste har hun prioriteret veninderne meget højt. Et dybt tragisk dødsfald har nemlig åbnet hendes øjne.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse i chok over graviditet

- Jeg mistede en af mine bedste veninder til kræft i september. Jeg sad med hende i hånden en time inden, hun døde. Det har været rigtig hårdt at miste hende, og det har lært mig, hvor vigtigt det er at bruge tid med sine venner. Det hele skal ikke bare gå op i lektier. Jeg er derfor begyndt at gå mere ud og hygge mig mere med mine veninder, siger Amanda Sisse, som stadig er meget påvirket af venindens død.

Populære artikler om De unge mødre

Ditlev forklarer, hvorfor han meldte Nanna Eliasen til kommunen.

Læs artiklen her >>

Camilla Petersen venter sit barn nummer 7 - og det er ikke med Benjamin.

Læs historien her >>

Camilla Framnes fortæller, hvor sindsygt det har været at være gravid.

Se videoen her >>
Læs masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold