Kultur

Viljestærk ung mor

18. september 2008 af Tekst: Redaktionen. Foto: Jørgen Ploug
Line var 15 år, da hun gennemgik en psykisk smertefuld abort. Derfor var hun fast besluttet på at beholde barnet, da hun et år efter blev gravid igen. Nu kan hun ikke forestille sig livet uden Lucas.

I foråret 2008 fødte 16-årige Line en sund og velskabt dreng. Allerede før hun forlod fødestuen, havde hun truffet beslutningen om, at hun ville være alene med sønnen, for forholdet til barnets far var ikke stabilt.

Sket er sket
- Når jeg går tur med Lucas i byen, oplever jeg ofte, at specielt ældre mennesker stiller spørgsmålstegn ved, om jeg nu også kan klare at være mor, siger Line, der aldrig ville bytte liv med sine festglade veninder.
- Siden jeg fik Lucas, har jeg kun været i byen to gange, fortæller Line, der ikke var et sekund i tvivl om, at hun ville gennemføre graviditeten. Specielt fordi hun fire måneder forinden aborterede hjemme på sit badeværelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Perfekt mor
For tiden er Line med i "De unge mødre" på TV4:
- Jeg vil vise, at fordi man er ung, kan man godt være en god mor. Jeg tilsidesætter alt for Lucas. Jeg har overskud og energi hver morgen, jeg står op og ser på ham, siger Line, som vil uddanne sig til kosmetolog, når hun er færdig med at være på barsel. Hun har alle myndigheders ord for, at hun er en perfekt og god mor. Nu mangler hun bare at overbevise alle dem, der ikke kender hende, om det.

LÆS OGSÅ:

Mor-drømmen blev et mareridt

Jeg vil klare mig selv

Sponsoreret indhold