Kultur

Williams fødselsdag: Derfor festede Amanda Sisse med sin eks

30. april 2016 Arkivfoto: Janus Nielsen/Kanal4 - Af Kristian Bo Eriksen
Det er vigtigt for Amanda Sisse, at hendes søn, William, føler, at han er del af en rigtig familie. Derfor var hun lykkelig for, at hendes eks, Jesper, og hun selv sammen fejrede deres søns 5 års fødselsdag.

-Jesper & jeg havde i år valgt, at give gaver sammen, så William fik gaver fra mor og far. Det betød rigtig meget for os alle tror jeg faktisk, William er slet ikke i tvivl om at vi er venner og at vi holder meget af hinanden. – Som en familie gør, skriver Amanda Sisse – eller som hun nu hedder Amandha – på sin blog.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Derfor var der selvfølgelig heller ingen tvivl om, at vi igen i år også skulle holde fødselsdagen med begge familier. Det er jeg også så lykkelig for, at vi gør!

William blev fem år i søndags. Og det skulle selvfølgelig fejres. Så Amandha blev oppe til sent på natten for at forberede sin søns store dag.

LÆS OGSÅ: Stephanies egen film fra New York: Alvor midt i drømmerejsen

-Jeg havde været oppe til kl. 2.30 om natten og pynte op, og gøre morgenbordet klar, med gaver og alt, så jeg bare skulle lave lidt æg & bacon, når jeg vågnede. Min plan var at stå op 5.30, for at være helt sikker på at jeg vågnede før William, troede jeg……

Både mors og fars familie

-For han var så spændt, at han allerede stod op kl. 05.00 ! Ha ha ha… Så der lå jeg i min seng, da William kom ind og råbte “DET ER IDAG MOR!!!!” og mig der begyndte at synge fødselsdagssang, alt imens jeg tørrede søvnen ud af øjne. – Så kikset ha ha ha! Men han havde heldigvis en fantastisk morgen!

Og senere på dagen var der så fødselsdagsfest for William. Med både mors og fars familie.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh stolt af sin store søn: Han svæver på en bølge af lykke

-William fik en hel masse gode gaver (LEGO – masser af LEGO, fjernstyrede biler, løbehjul, seje bue og pile, en masse fra Disney Store, fint tøj, indretning til det seje værelse og en masse andet) Hele dagen var bare så fantastisk for ham, skriver Amandha.

-Jeg var stresset og meget, meget træt, men humøret var højt, og da dagen var forbi, var han jo slet ikke til at få i seng – for den dag skulle jo helst bare vare for evigt...

Fejret i børnehaven

Og den førtsatte da også dagen efter. For da skulle William fejres i børnehaven.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse afviser: Vi er ikke kærester

-Han var såååå træt, så da jeg skulle ned for at hente ham, fik jeg beskeden om, at han lige var blevet båret ind og sove, fordi han var faldet i søvn på en gynge, hahahahahahahahahahahahaha……. Stædige æsel, der bare nægter at sove, før hans øjne tvinger ham til det. Så det har været en stor oplevelse, at blive 5 år, fortæller Amanda Sisse på sin blog.

Sponsoreret indhold