Livsstil

Mor lagt for had: Ammede barnet efter spray tan

21. august 2015 Joan Andersen
Amning og selvbruner hører ikke sammen. Det fandt engelske Gemma Colley ud af på den hårde måde. Da hun delte billedet på facebook af sin søn med orange selvbruner i ansigtet, blev hun lynhurtig lagt for had. Det ville hun ikke finde sig i.

Du er verdens værste mor. Egoist. Luder. Du har givet din søn kræft.

Gemma Colley fra Leeds i England havde endelig fået lidt mig-tid. Hun tog et langt bad og tillod sig lidt selvforkælelse, for selv om det er sommer, har hun ikke haft tid til at dyrke solen, for hun er mor til to små drenge. Hun var stadig vinterbleg, så hun besluttede sig for at blive brun på den hurtige måde. Hun fik spray tan.

Nogle timer efter amme hun sin søn, som hun plejer. Det skulle hun aldrig have gjort.

Læs også: Supermor som 15-årig

Sønnen fik spray tan

Selvbruneren smittede af på hendes søn, så han blev helt orange i ansigtet omkring munden og på næsen, så det næsten lignede en 5 o’clock shadow (red. daggamle skægstubbe). Hun indså øjeblikkelig sin fejl og var fuld af anger og dårlig samvittighed, men efter noget tid kunne hun også godt se det komiske i situationen.

Hun delte billedet af sin søn i en gruppe på facebook, The Unmumsy Mum, med ordene:

”Fra en mor til en anden. Jeg vil gerne fortælle jer om min største fejl af alle fejl. I går fik jeg spray tan, nogle timer efter ammede jeg min lille dreng. Kodeord: 5 o’clock shadow og en meget skyldig mor.”

Foto: Facebook/Gemma Colley

Billedet gik viralt

Inden dagen var omme, havde billedet fået over 100.000 likes, og hun havde fået en masse positive kommentarer fra mødre, som havde prøvet noget tilsvarende. Og så var der de negative kommentarer.

Gemma var rystet. Hun sov næsten ikke den nat. Hun havde fået en masse mennesker til at grine, og hun havde kradset lidt i lakken om forestillingen om den perfekte mor. Vi laver jo alle fejl. Men hun havde også udstillet sin lille dreng for hele verden.

Læs også: Ammer sin venindes søn

Mor svarer igen

Efter et par ugers betænkningstid svarede Gemma igen på sin blog. Her er, hvad hun skrev.

”Hvilke negative kommentarer fik jeg? En række mennesker skrev, at jeg ikke skulle have lov til at være forælder. Jeg var egoistisk, fordi jeg fik spray tan, og jeg skulle bruge tiden med mine drenge i stedet for.

Jeg havde forgiftet min søn med kemikalier. Jeg er verdens værste mor, en forbandet luder og jeg havde givet ham kræft. Sikke nogle rare mennesker,” skrev hun og fortsatte:

”Ja, nogle gange glemmer jeg ting, jeg bliver gal, jeg giver min ældste på to et halvt en kiks for meget, og nogle gange lader jeg en tegnefilm babysitte. Men det gør mig vel ikke til verdens værste mor. Hvis det værste jeg kan gøre er, at give min baby selvbruner ved et uheld, så har jeg vist ikke gjort det helt dårligt.”

Foto: Facebook/Gemma Colley

Egoistisk mor?

Til alle dem, der mener, at Gemma er egositisk skrev hun følgende:

“Gud forbyde at en mor skulle tage fri og bruge lidt tid alene. I glemte, at jeg skulle have dem begge fastgjort til navlestrengen indtil deres 18 års fødselsdag. Jeg elsker at være sammen med mine drenge, men nogle gange har jeg brug for en pause. Det er ikke en forbrydelse.”

Hun slutter af med at opfordre de såkaldte trolls og keyboard-krigere til at få sig et liv.

Sponsoreret indhold