Livsstil

Mors kassekø-foto går Danmark rundt

24. juni 2015 Morten Nøhr Mortensen
Facebook
Det kan være en til tider hektisk opgave at købe ind med et aktivt lille barn ved sin side. Det ved de fleste forældre - og det erfarede Cathrina Børglum Alcot, da hun handlede ind med sin datter Penny på halvandet år. Men i Fakta i Skalborg skete der noget, hun ikke havde forventet.
En lille ny medarbejder i Fakta. Kassemedarbejder 17-årige Søren Mikkelsen har taget lille Penny op på skødet, så hun kan være med til at scanne varer. 
En lille ny medarbejder i Fakta. Kassemedarbejder 17-årige Søren Mikkelsen har taget lille Penny op på skødet, så hun kan være med til at scanne varer. 

Ofte skal det bare overståes. Ikke mindst når man har et lille barn med. Men da Chatrina Børglum Alcot i sidste uge forlod sin lokale Fakta-butik i Skalborg ved Aalborg var det med et stort smil. I butikken viste en kun 17-årig kassemedarbejder nemlig det overskud, der gjorde en indkøbsturen til en rigtig god oplevelse.

Penny var nysgerrig 

- Min datter var meget interesseret i, hvad der skete bag kassen, for der kom en masse lyde, og hun blev ved med at prøve at åbne derind til. Så spurgte ham, der sad bag kassen, om ikke hun måtte have lov at komme ind og se det, fortæller Cathrina Børglum Alcott‎ til TV 2.

LÆS OGSÅ: Trist at købe ind som single

- Så hun kom ind og sidde på hans skød, mens varerne kørte igennem, og faktisk ville hun slet ikke ud derfra igen. Det var rigtig god service, og så kunne jeg stå og pakke varerne uden at skulle holde øje med hende samtidig, fortæller den glade mor.

Hun besluttede at tage ovenstående foto og lægge det op på Faktas facebook-side. Opslaget er i skrivende stund liket af 12.000 personer og der vrimler med rosende kommentarer til den unge kassemedabejder. 

Fortjener ros

- Det er godt service. Så jeg har lagt billedet op for at fortælle, at der findes gode medarbejdere. Og det synes jeg fortjener ros, lyder det fra Cathrina. 

17-årige Søren Mikkelsen fortæller til TV 2, at han blev meget overrasket over de mange positive reaktioner.

- Jeg synes, det er super fedt. Jeg har altid været en af de mere friske typer, der altid har et smil på læben og snakker med kunderne, når de står ved kassen, siger han.

LÆS OGSÅ: Sådan tackler du børn med temperament

Om situationen fortæller han, at han godt lagde mærke til den nysgerrige pige, der gerne ville ind bag kassen.

- Der var ikke rigtig nogle kunder i køen, og så tænkte jeg bare, at hun kunne prøve at komme op på mit skød og se, hvad der var deroppe. Og så sad hun der og hyggede sig og prøvede at scanne varer ind, siger Søren Mikkelsen.

 

Sponsoreret indhold