Livsstil

Nybagt oldemor til Mimi: De unge vælger mærkelige babynavne

28. oktober 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Signe er nybagt oldemor til en dejlig lille pige. Hun undrer sig dog over forældrenes navneforslag, som efter hendes mening lyder mærkelige. Er du enig i Mimis råd?

Kære Mimi
Jeg er blevet oldemor til en sød lille pige. Det er min datters søn, der er blevet far, og nu skal de unge mennesker finde ud af, hvad barnet skal hedde. Det er åbenbart meget svært for dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Er jeg gammeldags?

Når jeg spørger ham, svarer han ét, og når jeg spørger hans kæreste, svarer hun noget andet. Og alle navneforslag er ualmindeligt mærkelige – sådan noget som Zoe, Gulnare eller Anemone. Hvad er der blevet af de helt almindelige navne? Er det mig, der er gammeldags? Hvad mener du om det her, Mimi?
Bedste hilsener fra Signe

LÆS OGSÅ: Derfor bytter du om på dine børns navne

Oldemors lille honninghjerte

Kære Signe
Jeg hører selv i mine børnebørns børnehave og vuggestue, at mange børn har sjove navne, og det gælder ikke bare dem, hvis familie kommer fra andre lande. Det er næsten tværtimod. Det kan man selvfølgelig undre sig over, og man kan savne en Kirsten og en Søren.
Men det må være forældrenes valg at finde det helt rigtige navn, der passer til deres barn. Jeg har altid været slem til at bruge kælenavne, og det kan du jo også gøre. Hvad synes du om: ”Oldemors lille honninghjerte”?
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold