Livsstil

Østersøs brevkasse: Min søn tager stoffer

8. oktober 2019 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Charlotte er bekymret for, om hendes 22-årige søn ryger hash eller tager andre stoffer. Han benægter det, men er blevet sendt hjem fra sit job efter at have afleveret en urin- og spytprøve. Clairvoyante Anne-Marie kan desværre ikke berolige Charlotte, men hun ser alligevel håb forude.

Kæreste du

Jeg har en søn på 22 år. Kan du se, om han ryger hash eller tager andre former for stoffer? Mit moderhjerte er ved at eksplodere af bekymring og spekulationer.

I dag blev han kaldt til samtale på sit job, hvor han blev bedt om at afgive urin- og spytprøve og derefter sendt hjem. Da han fortalte det, tænkte jeg, at de måtte tage fejl. Jeg har ikke set tegn på misbrug.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men ved nærmere eftertanke er jeg kommet i tvivl. Hans humør har været utroligt omskifteligt de seneste to-tre måneder. Han får mange penge udbetalt hver måned, men skal alligevel låne. Han har ellers nærmest ingen udgifter.Jeg håber, jeg tager fejl. Kan du mon berolige mig? Han benægter selvfølgelig.

Kærlig hilsen Charlotte

LÆS OGSÅ: Hashen stjal min ungdom

Kære Charlotte

Jeg kan godt forstå, du er bekymret, for det er desværre også min fornemmelse, at din søn har taget stoffer. Jeg ved dog ikke, om det er hash – og heller ikke, om det er nu eller tidligere. Jeg synes, du skal tage en snak med ham, så I sammen kan få ham på rette vej igen. Det fornemmer jeg, at I nok skal få.

Mange kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold