Livsstil

Praktisk guide

9. juli 2010 af Gitte Stenz
Forfatter Lola Jensen har arbejdet som familievejleder i 25 år og skrevet en praktisk håndbog, der er fyldt med jordnære eksempler fra det virkelige liv.

De knap 400 sider indeholder alt, hvad forældre bør vide om børn fra graviditeten til skolealderen og har en overskuelig indholdsfortegnelse, så man hurtigt kan finde frem til det emne, man er optaget af. Bliv for eksempel klogere på sprog, leg, putning, måltider, institutionsliv og meget mere.

Konstruktive råd
Opslagsværket indeholder også temaer som for eksempel søskende, skilsmisse og bedsteforældre, krydret med tips og kommentarer til eftertanke. Desuden kan man læse en række autentiske breve fra spørgende forældre og svar fra familieterapeuten.

Humoristisk tone
Det er en anbefalelsesværdig bog, da den giver inspiration til en bedre og mere sikker start i forældrerollen. Den er især brugbar på grund af alle de konkrete løsningsforslag.
Sproget er let at forstå og er holdt i en humoristisk tone. Lola Jensen skriver i en løsningsorienteret stil, hvor hun giver forældrene tillid til egne evner. Man får en fornemmelse af, at man godt kan klare forældreopgaven, og at det ikke er så svært endda.


"Den store far, mor og børn"
af Lola Jensen
Kristeligt Dagblads Forlag
381 sider, vejledende pris 299 kr.

Læs også: Boganmeldelse: Indblik i en fremmed verden
Læs også: Boganmeldelse: Konfliktløsningen i dagligdagen

Sponsoreret indhold