Livsstil

Rejseguide: 5 gode grunde til, at du skal tage på familieskiferie til Gastein

30. september 2019 af annonce
Østrig er et populært rejsemål, og det er også her 80 km syd for Salzsburg, at Gasteindalen ligger, der består af fire skiområder og tre byer. Her kan du både stå på ski, slappe af og nyde ferien sammen med hele familien.
Annonce

1. Nemt og billigt at komme dertil

Det er både let og billigt at komme til Gasteindalen, særligt med tog. Der er gode forbindelser med fjerntog til stationen i Bad Gastein, og det østrigske togselskab ÖBB har også familievenlige billetter, hvor du kan tage fire børn med op til 14 år - uden tillæg for skiferiebagage. Derudover har mange af hotellerne også deres egne shuttle-busser, som kan hente dig og familien på stationen. 

2. Gode hoteller til hele familien

I Gasteinerdalen har hotellerne tænkt på selv de allermindstes behov, lige fra god service til tremme-/børnesenge, børnepool og særlige børnemenuer. Det er det perfekte sted, når hele familien skal af sted, og børnene vil elske det.

3. Alle kan stå på ski i Gasteindalen – uanset niveau

Er du blevet lidt rusten på ski? Eller har ingen af jer prøvet det før? Så er der 12 skiskoler med uddannede skilærere at vælge imellem. Der er skikurser for både store og små, og du behøver ikke have ski med selv, for du kan leje skiudstyr til hele familien i en af de 14 sportsbutikker, der er i dalen.

Hvis du hellere vil nyde pisterne alene, er der mulighed for at sende de mindste på skiskole, mens du er afsted. Det hele er lavet i børnehøjde med transportbånd, porte og stænger, så det er en leg for dem at lære at stå på ski. Det er også muligt at få passet børnene i sneparkerne, hvis der skulle være behov for det.

4. Familieeventyr uden ski

Der er masser af sjove vinteroplevelser for hele familien, hvis man ikke vil stå på ski. Gå på vandretur i snesko i de sneklædte bjerge, løb en tur på skøjtebanen, prøv en bobslædetur på de op til 3,5 km lange baner eller nyd en tur gennem det fortryllende vinterlandskab med hestetrukket kane. 

5. Ferie med afslapning og forkælelse

Vil du gerne forkæles lidt ekstra, kan I besøge et af de to kurbade i området. Felsentherme har et stort saunaområde og en magisk klippegrotte, hvor Alpentherme er særligt velegnet til de små – og barnlige sjæle – da de har vandrutsjebane samt en oplevelseshal med vand og multimedier. 

Vil I gerne nyde en aften hjemme, er det også muligt, da tre byer har velassorterede supermarkeder, I kan handle i. 

Læs mere om de mange muligheder, Gasteindalen byder på, her.

 

Sponsoreret indhold