Livsstil

Se billederne: Børnefødselsdag til 250.000 kroner

15. juni 2015 Søren Johannesen
Caters News Agency/Polfoto
3-årige Laurens overdådige fødselsdagsfest har startet en heftig debat i Australien. Nogle mener, det er fantastisk – andre, at det ødelægger den lille pige. Se billederne her og døm selv.

Hvordan ser en fødselsdagsfest til 250.000 kroner ud? Det kan du se i galleriet herunder.

Da Eric Lembo og Trang Nguyen fra Perth i Australien for nylig skulle fejre deres datter Laurens 3-års fødselsdag, blev der ikke sparet på noget.

LÆS OGSÅ: Mor: Lad være med ata kalde hende "mit lille Downs syndrom" - hun hedder Louise

De omkring 220 gæster – heraf omkring 50 børn – kunne blandt andet vælte sig i den fineste franske champagne, friske østers, trøfler, årgangs-cognac, konditorkunstværker af højeste karat og snacks i gourmet-klassen.

Også underholdningen var i top. Den bestod blandt andet af Mickey og Minney Mouse, en tryllekunstner, en ballonkunstner og en professionel ansigtsmaler.

LÆS OGSÅ: Dette foto fik amerikanerne til at gå amok

En af stjernerne fra tv-programmet Australien Idol, Courtney Murphy, mødte også op og sang nogle af sine hits for festens 3-årige midtpunkt.

Du kan se en stribe billeder fra den flotte fest herunder – og i denne uges udgave af Ude og Hjemme (nr. 25) kan du læse om, hvordan lokalsamfundet har reageret på den flotte fest. Ikke alle synes nemlig, at det er passende at holde så overdådigt et gilde for en 3-årig!

Børnefødselsdag til 250.000 kroner

Sponsoreret indhold