Livsstil

SE VIDEO: 26 mio har set William danse

28. april 2015 Morten Nøhr Mortensen
Kun to år gammel viste William Stokkebroe helt særlige evner på et dansegulv i Århus. Nu tre år senere har en video af den lille charmetrold udviklet sig til at bliver det nok største danske Youtube-fænomen nogensinde. Se eller gense videoen, som man bliver helt glad i låget over.

Det er efterhånden tre år siden, at nu fem-årige William Stokkebroe gav den fuld gas på dansegulvet, da han var med sin mor og far til gallashow i Studie 43 i Århus. Den lille fyr blev foreviget på video, da han dansede til det gamle Elvis-hit "Jailhouse Rock". Det har over 26 millioner mennesker nu set. Folk fra hele verden har desuden kommenteret den meget søde video, hvor William charmerer alle. 

Jyllands-Posten har besøgt William, der er ganske uimponeret og mest viser interessere i det helt nære.

- Der er nogen fra min børnehave, der har set den, pointerer han. 

LÆS OGSÅ: Claudia elsker sin store krop

Hans far, Peter Stokkebroe, som er tidligere vedensmester i sportsdans med sin kone og Willams mor Kristina Stokkebroe, har glædet sig meget over videoen, der i udbredelse har overrasket alle.

- Det er ikke noget, vi mærker i hverdagen, men det har været fantastisk spændende at mærke de reaktioner, vi har fået, når vi rejser rundt. Mange indenfor vores branche har selvfølgelig kommenteret den og synes den er sød og sjov, siger han under interviewet.

 

 

Sponsoreret indhold