Livsstil

Sjov parodi: Kvindelig BBC-reporter forstyrres af sine børn

17. marts 2017 Anne Kristensen
Har du også skraldgrinet af videoen med den stakkels BBC-reporter Robert Kelly, hvis børn forstyrrer ham midt under et live-interview? Nu er der lavet en parodi med en kvindelig 'hovedrolle' - og den er også virkelig sjov!

Millioner af mennesker verden over har set og klasket sig på lårene af grin over klippet med BBC-journalisten Robert Kelly, som med alvorlig mine rapporterer direkte fra Sydkorea.

Problemer i parforholdet er altid mandens skyld

Pludselig bliver han afbrudt af først sin 4-årige datter og kort efter sin 9 måneder gamle søn, der uventet 'bryder ind' i rummet med en masse kaos til følge. (Se eller gense videoen nedenunder...)

Nu har de newzealandske komikere Jono & Ben så lavet en parodi på den hysterisk morsomme situation, hvor vi ser deres bud på, hvordan det ville se ud, hvis det i stedet var en kvindelig rapporter, som var udsat for det samme.

Mænd bør lære at køre bil af kvinder

Modsat Robert Kelly, som ser meget beklemt og handlingslammet ud, så tager hun det i stiv arm og multitasker sig ganske upåvirket ud af situationen.

Den sjove parodi er ligesom sin forgænger allerede blevet set af millioner verden over. Du kan se den øverst i denne artikel.

Og her er forgængeren...:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold