Livsstil

Skilt fars budskab går verden rundt

20. februar 2017 Anne Kristensen
Foto: Love What Matters
En amerikansk far har delt en rørende fortælling om, hvordan han behandler sin ekskone med kærlighed og respekt for at sætte et godt eksempel for deres børn. Hans budskab deles nu af tusinder på de sociale medier.

Billy Flynn er skilt, men det afholdt ham ikke fra at fejre sin ekskone med den kærligste gestus, da hun forleden havde fødselsdag.

Det fortæller han i et opslag på facebook-siden Love What Matters.

Fejrede ekskone sammen med børnene

Billy håber nu, at hans fortælling vil inspirere andre til at handle på samme måde:

- Det er min ekskones fødselsdag i dag, så jeg stod tidligt op og tog over med blomster, kort og en gave, som vores børn kunne give hende, og hjalp dem med at lave morgenmad til hende. Som sædvanligt spurgte nogen mig, hvorfor pokker jeg stadig gør ting for hende hele tiden. Det generer mig, Så nu forklarer jeg det for alle, skriver Billy Flynn og uddyber:

- Jeg er ved at opdrage to små drenge. Det eksempel, jeg sætter ved at behandle deres mor på den måde, vil have stor betydning for, hvordan de ser og behandler kvinder, og det vil påvirke deres opfattelse af parforhold. Nok i endnu højere grad i mit tilfælde, fordi vi er skilt.

Vær rollemodel for børnene

Han råder derfor alle skilte forældre til at behandle hinanden med respekt – ikke mindst for børnenes skyld.

Eks'er holdt stor fest for at fejre deres skilsmisse

- Så hvis du ikke er rollemodel for god opførsel, så tag dig sammen. Hæv dig over det og vær et godt eksempel. Det er større end dig. Opdrag gode mænd. Opdrag gode kvinder. Verden har brug for dem mere end nogensinde, slutter han sit opslag, som på ganske kort tid har rørt hundrede tusinder af mennesker.

Budskab går verden rundt

På blot 8 dage er Billy Flynns opslag således blevet delt over 200.000 gange og liket næsten 700.000 gange af brugere verden over.

Datter deler rørende gestus fra forældrenes skilsmisse

De fleste af de godt 22.000 kommentarer er overvældende positive – bl.a. lyder det fra en bruger:

- Wow. Det er virkelig stort af dig. Hvis bare flere skilte mennesker kunne enes ligesom dig og din tidligere kone, så tror jeg, at vi ville have færre ødelagte børn.

6-årig hyldes for video-besked til sine skilsmisseforældre: Bliv venner!

Dog er der også nogle, som er uenige i Billys fremgangsmåde. Bl.a. skriver en bruger:

- Jeg er også venner med min eks, men der er bedre måder at ’sætte eksempler’, uden at man skal lave morgenmad til dem på deres fødselsdag!!! Det kalder jeg ’forvirring!! Jeg er ked af det, men det er for meget!!

Sådan hjælper du dit barn gennem skilsmissen

Sponsoreret indhold