Livsstil

Sød video: Kommende bedsteforældre forstår ikke den gode nyhed

1. december 2017 af redaktionen, Video: Youtube, Caters TV.
Da Nicole og Zac fra Pennsylvania i USA skal fortælle hans forældre, at der er en lille ny på vej, forstår de først ikke den gode nyhed. Men da det først går op for dem, at de snart skal være bedsteforældre, er reaktionen til at tage og føle på. Se den søde video her.

-Åh, min gud. Åh, min gud. Hun er gravid, hun er gravid!

26-årige Nicole Buffalini fra Pennsylvania i USA står bag kameraet, da det går op for hendes svigerforældre, at hun og manden Zac venter et barn. Det viser videoen fra Youtube-kanalen Caters TV.

Fremfor blot at overbringe den gode nyhed på traditionel vis har parret valgt at pakke en gave til både den kommende bedstemor og bedstefar - med en fin, lille hentydning hentydning.

Læs også: Bånd til bedsteforældre er vigtigt

Bedsteforældre forstår ikke alt

I en kurv til hver af de kommende bedsteforældre har Nicole og Zac lagt en gave: En lille, sølv fiskekrog med påskriften "Ny fiskemakker kommer snart". Men til trods for, at parret ikke synes, hentydningen er til at tage fejl af, går der alligevel en rum tid, før besked siver ind.

-Jeg troede, at det var ret oplagt, men de forstod slet ikke, hvad der foregik. Jeg forventede ikke, at de ville være så lang tid om at finde ud af det, fortæller Nicole til mediet.

Læs også: Gravide Kristen forstår at fortælle en sød nyhed

Men da det først går op for Zac' mor og far, hvad der foregår, vil begejstringen ingen ende tage. Med knus, jublen og tårer ønsker de det unge par tillykke med den gode nyhed.

-I er geniale, lyder det fra Zac' mor.

Sponsoreret indhold