Tips og tricks

3 tips: Få mod til at være dig - også hvis du har øget udflåd eller lækker få dråber urin

6. juni Annonce for Always. Foto: Shutterstock
Selv om du kun lækker en smule forneden, kan det gå ud over selvtilliden at lugte af udflåd eller urin. I samarbejde med Always Daily giver vi dig tre tips til, hvordan du bevarer din selvtillid – selv med øget udflåd og andre former for uønsket vådhed.
Always
Annonce

1. Brug trusseindlæg

Det kan være frustrerende og ubehageligt at have øget udflåd eller komme til at lække få dråber urin – især hvis du er på farten eller er omgivet af andre mennesker. Det kan skabe bekymring for, om andre kan se eller lugte pletten, og det våde område kan føles irriterende mod huden. De ufrivillige pletter i trusserne er mere almindelige, end du tror. Et trusseindlæg kan holde dig tør, frisk og lugtfri, hvis du oplever lette lækager. Det kan øge din selvtillid, hvis du føler dig mere tryg i hverdagen, og give dig mere frihed til at gøre de ting, du godt kan lide.

2. Ros dig selv

At have øget udflåd eller lække få dråber urin kan også betyde, at du lige så stille trækker dig fra sociale situationer, fordi det bliver en bekymring at gå ud. Men hvis du giver dig selv et skub og roser dig selv for at tage af sted alligevel, begynder du langsomt at tro mere på dig selv. Du kan også starte med at rose dig selv derhjemme eller når du gør ting, du er god til. Når du giver dig selv et klap på skulderen, giver du nemlig samtidig din selvtillid et lille løft. Har du svært ved at rose dig selv, så gør det til en øvelse hver dag at stille dig foran spejlet og sige tre søde ting om dig selv. Øvelse gør mester, og når du øger din selvtillid ét sted, breder den sig videre til andre områder i dit liv.

3. Del dine tanker

Det kan være hårdt at gå alene med dårlig selvtillid, fordi tankerne oftest bliver til et mylder og kører i ring. Det hjælper til gengæld ofte at tale med andre. Prøv at fortælle en god ven eller et familiemedlem om dine bekymringer. Måske vedkommende har et godt råd eller har prøvet noget lignende selv. Husk, at det altid er en god idé at søge læge, hvis du har gener eller er bekymret.

Always Daily

Always Daily er trusseindlæg i et fleksibelt design, som sørger for, at du kan føle dig beskyttet og behageligt tilpas hver dag. Trusseindlæggene er ideelle til udflåd og andre former for fugt inklusive pletblødning før og efter menstruation. På grund af en absorberende kerne føles trusseindlægget så åndbart og tørt at have på, at du nærmest ikke mærker det. Always Daily er dermatologisk testede, så du kan føle dig frisk og tryg dagen igennem. Fås med og uden duft. Læs mere her.

Sponsoreret indhold