Livsstil

Video: Kvinden med meter lange negle

13. november 2017 af redaktionen, Video: Youtube, Inside Edition
576 centimeter. Så lange er Ayanna Williams' fingernegle til sammen. Det gør hende til kvinden med de længste negle i verden, der nu er blevet optaget i Guinness Rekordbog 2018. Se den imponerende video her.

Det er en stolt Ayanna Williams fra Texas i USA, der viser sine lange, dekorerede fingernegle frem. Hele 576 centimenter lange er de sammenlagt, og det gør hende til kvinden med de længste negle i verden. Men det var faktisk slet ikke med det for øje, at hun for 24 år startede med at gro sine negle lange, fortæller hun til mediet Inside Edition.

-En dag opfordrede en fyr mig til at gro dem længere, fordi jeg på det tidspunkt havde ladet dem blive omkring 8 centimeter lange. Og lige pludselig var de her bare, siger hun og kigger på de lange fingernegle, der både krøller og twister sig rundt.

Læs også: Få Dennis' tips til flotte negle

Dekorerede negle

Ayanna arbejder til daglig som negletekniker, så hun har helt styr på, hvordan negle bedst passes og plejes. Derfor er der heller ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, når det kommer til hendes egne. Ikke nok med, at hun går langt uden om aktiviteter, der kan ende med flossede og knækkede negle, så bruger hun også hele to bøtter neglelak på at dekorere dem.

Læs også: Juster dit humør med farver

Sponsoreret indhold