Livsstil

Video: Lille piges hjerte sidder uden på kroppen

17. november 2017 af redaktionen, Video: Youtube, Inside Edition
Russiskfødte Virsaviya Borun er ikke en helt almindelig 8-årig pige. Selvom hun er født med hjertet uden på brystkassen, lader sig ikke sådan slå ud og stoppe - hun både synger og danser. Se den inspirerende video her.

-Lægerne sagde til mig, at hun ikke ville være i stand til at gå og tale.

Sådan fortæller Dari Borun, der er mor til 8-årige Virsaviya til mediet Inside Edition. Datteren er født med hjertet uden på brystet - en sjælden lidelse, som kun de færreste overlever.

-Hendes krop har flyttet hjertet til et område, hvor det lige nu kan beholde det rette blodtryk, cirkulation og vejrtrækning. Når hun bliver ældre, skal vi holde øje med det, fordi det ikke er under brystet, og vi ikke helt nøjagtig ved, hvordan det vil vokse, fortæller hendes nuværende læge.

Læs også: Mor hører sin døde datters hjerte slå igen

Hjertet på rette sted

At Virsaviyas hjerte ikke sidder inden i kroppen, som det ellers burde, skyldes, at hendes ribben ikke er vokset så meget, som de burde. Det betyder, at der ikke er knogler til at beskytte hjertet, men blot et tyndt lag hud. Det til trods sidder hun ikke derhjemme og triller tommelfingre - hun tager både på stranden, går til dans og elsker at synge.

-Jeg elsker stranden, skråler den lille størrelse, der ofte har en beskytter på, som skal søge for, at der ikke sker noget med hjertet.

Læs også: Et nyt hjerte til min tvillingesøster

 

Sponsoreret indhold